Ο Χρυσός Οδηγός Υποψήφιος για το Βραβείο Google “Growing Businesses Online Award”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Πινακας Περιεχομενων

Είμαστε υπερήφανοι που ο Χρυσός Οδηγός, ένα από τα μεγαλύτερα digital agencies στην Ελλάδα, μπήκε στη λίστα των επικρατέστερων υποψηφιοτήτων -μεταξύ 150 συμμετοχών-, για το φετινό βραβείο «Growing Businesses Online Award» του προγράμματος Google Premier Partners, που διοργανώνει η Google, με σκοπό την αναγνώριση των εταιρειών-συνεργατών της που έχουν εξαιρετική συνεισφορά στο digital marketing.

Ο Χρυσός Οδηγός, ο οποίος προσφέρει υπηρεσίες digital marketing στον κλάδο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων -με γραφεία σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας- έθεσε ως βάση για την υποψηφιότητά του στα βραβεία μία πρόσφατη καμπάνια που δημιούργησε, για τον πελάτη του «Heaven of Brands».

Η εταιρεία «Heaven of Brands», που ανήκει στο χώρο των αθλητικών ειδών, θέλοντας να αυξήσει τις e-shop πωλήσεις της σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο, στράφηκε στο Χρυσό Οδηγό για βοήθεια.

Ο Χρυσός Οδηγός χρησιμοποίησε, επιτυχώς, όλες τις βέλτιστες πρακτικές που ορίζει η Google και κατάφερε να ξεπεράσει τους στόχους που είχαν τεθεί από τον πελάτη, σε επίπεδο conversion rates & απόδοσης διαφημιστικής επένδυσης (Return on Ad Spend).

 

Σχετικά με το Πρόγραμμα Google Partners:

Ο Χρυσός Οδηγός αποτελεί τμήμα μίας ομάδας digital experts που ονομάζονται Google Partners.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει ιδρυθεί από τη Google, για να βοηθηθούν μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις στην online δραστηριοποίησή τους και την ανεύρεση νέων πελατών.

Προκειμένου να πιστοποιηθούν τα digital marketing agencies ή οι επαγγελματίες ως Google Partners, θα πρέπει πρώτα να περάσουν κάποιες εξετάσεις, ώστε να αποδείξουν την τεχνογνωσία τους όσον αφορά στη χρήση και την εφαρμογή διαφημιστικών προϊόντων της Google.

«Με το να γίνεις ένας Google Partner, δείχνεις στους ενδεχόμενους πελάτες σου ότι έχεις αυτό που χρειάζεται, για να τους βοηθήσεις να επεκταθούν online», εξηγεί η Helene Ambiana, επικεφαλής της Google Partners. «Για τις μικρές επιχειρήσεις που μόλις έχουν ξεκινήσει ή ακόμα και για τις μεγαλύτερες εταιρείες που κάνουν το πρώτο τους βήμα online, είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουν ότι δουλεύουν με έναν ευυπόληπτο πάροχο, εγκεκριμένο από τη Google.»

Οι έξι νικητές των ΕΜΕΑ θα ανακοινωθούν στην τελετή των βραβείων της Google στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, το Σεπτέμβρη. Ο Χρυσός Οδηγός θα είναι εκεί!

Προσέλκυσε πελάτες μέσω Google Ads

Ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος Διαφήμισης
θα αναλύσει τις ανάγκες σου και θα σου προτείνει την κατάλληλη Στρατηγική Προώθησης για την Επιχείρησή σου.
 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Σχετικά Άρθρα:

Scroll to Top

Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!