Μια Μεγάλη Οικογένεια

1
χρονια
1
Εργαζομενοι
> 1
Πελατες

Ο Χρυσός Οδηγός είναι η μακροβιότερη ελληνική εταιρεία προβολής επαγγελματιών, η οποία έχει το προνόμιο να λειτουργεί στην αγορά από το 1971, οπότε κι εκδόθηκε ο πρώτος έντυπος επαγγελματικός κατάλογος.  Είμαστε από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που επενδύσαμε στο digital transformation και το 2001 με την ψηφιοποίηση του χρυσού οδηγού (xo.gr) γίναμε η πρώτη online μηχανή αναζήτησης επαγγελματιών. Μένοντας πιστοί στο όραμα μας εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, με στόχο να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις Digital Marketing στους πελάτες μας.

Όραμά μας

Σκοπός του Χρυσού Οδηγού είναι να αποτελεί το πιο αξιόπιστο και εύχρηστο σημείο αναζήτησης για όσους ψάχνουν επιχειρήσεις, και ο βασικός συνεργάτης για όλους τους επαγγελματίες-επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την αξία της προβολής τους, προσφέροντας λύσεις ολοκληρωμένης ψηφιακής προβολής και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας.

Ίδρυση εταιρείας

Πρώτη κυκλοφορία του έντυπου χρυσού οδηγού που συνεχίζεται εδώ και 50 χρόνια

1971

Η Πρώτη Μηχανή Αναζήτησης

Λανσάρισμα του ηλεκτρονικού καταλόγου επαγγελματιών xo.gr όπου εντάσσονται όλες οι επιχειρήσεις της Ελλάδας

2001

Google Premier Partner

Ανάδειξη σε Premier SMB Partner απο τη Google

2012

Google Display Champion

Βράβευση από τη Google ως ένα από τα καλύτερα agencies στο δίκτυο εμφάνισης

2013

Παγκόσμια Προβολή

Αναπτύξαμε στρατηγικές συμμαχίες με τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης σε Κίνα και Ρωσία (Baidu & Yandex).

2014

Google Partner Awards 2017

Φιναλίστ πανελλαδικά για το Growing Business Online Award μεταξύ 150 άλλων agencies

2017

Το Μεγαλύτερο Digital Agency

Με πάνω από 800.000 καταχωρήσεις στο xo.gr, 4.500 κατασκευές ιστοσελίδων, 3.200 καμπάνιες σε Google και Facebook μπορούμε δικαίως να λέμε ότι είμαστε το μεγαλύτερο digital agency στη Ελλάδα. 

2024

Καριέρα

Πυρήνας του Χρυσού Οδηγού είναι μια οικογένεια 200 καταρτισμένων ατόμων που φροντίζουν για τη συνεχή εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αναζητούμε συνεχώς νέα μέλη να προστεθούν στην οικογένειά μας. Αν σε ενδιαφέρει το digital marketing και θέλεις να εργαστείς σε ένα από τα μεγαλύτερα Agencies στη Ελλάδα, μπορείς να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να κάνεις την αίτησή σου.

Scroll to Top

Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!