Δωρεάν Ebook

Απόλυτος Οδηγός: Google Analytics

Ανακάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα Google Analytics, όπως η ρύθμιση, η σωστή παρακολούθηση και η κατανόηση των πληροφοριών που προσφέρουν.

exofilo-apo-to-ebook-google-analytics-apo-xruso-odigo

Διαβάζοντας το Ebook θα Μάθεις:

Ο Απόλυτος Οδηγός Google Analytics είναι εδώ!

Τα Google Analytics είναι το βασικότερο εργαλείο παρακολούθησης ενός website και ο υπερ-αναλυτικός οδηγός 130 σελίδων (!) θα σε βοηθήσει βήμα βήμα να κατανοήσεις όλα τα reports δίνοντάς σου παραδείγματα και παραθέτοντάς σου screenshots.

Ξεκίνησε με την ορολογία των Google Analytics, κατανόησε τη διαφορά των metrics vs dimensions και συνέχισε με την επεξήγηση των reports ένα προς ένα.
Αν έχεις e-shop τότε διάβασε για την ενότητα των ecommerce analytics και πως αυτά μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις πωλήσεις σου.
Τέλος, δες πως μπορείς να δημιουργήσεις τους δικούς σου μετρήσιμους στόχους (Goals) για να έχεις καλύτερη εικόνα.

Συχνές Ερωτήσεις

Θα διατηρούμε πάντα τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή.
Σου ζητάμε τις πληροφορίες ως αντάλλαγμα για έναν πολύτιμο εταιρικό μας πόρο ώστε να (α) βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σου εξατομικεύοντας το website μας – Adsolutions – στις ανάγκες σoυ, (β) να σου στείλουμε πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σε ενδιαφέρουν μέσω email ή με άλλα μέσα, (γ) να σου στείλουμε περιεχόμενο μάρκετινγκ που πιστεύουμε ότι μπορεί να έχει αξία για εσένα. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για την πολιτική απορρήτου μας εδώ.
Ναι είναι!
Εμείς μοιραζόμαστε δωρεάν γνώση η οποία ελπίζουμε ότι θα σου φανεί χρήσιμη. Μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή μαζί μας στην περίπτωση που χρειαστείς βοήθεια με την online προβολή σου!

Κατέβασε το Ebook και Μάθε πως τα Google Analytics Μπορούν να σε Βοηθήσουν!

Scroll to Top

Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!