Προβολή & Καταχώριση Επιχείρησης στο xo.gr

Πρόβαλε αποτελεσματικά την επιχείρησή σου με τους παρακάτω τρόπους καταχώρισης στο xo.gr

0 εκ
Επισκέψεις τον Μήνα
> 0
Καταχωρημένες Επιχειρήσεις
50
Χρόνια Εμπειρίας

Πλήρης Καταχώρηση της Επιχείρησής σου,
σαν ένα μίνι Website!

Δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο προφίλ μέσα στο xo.gr και επωφελήσου από τα 9 εκατομμύρια επισκέψεις που οδηγούμε μηνιαίως στις καταχωρίσεις μας.

Βγες μπροστά από τον ανταγωνισμό!

Επωφελήσου από τις δυνατότητες προβολής μέσα στο site του xo.gr, ξεπέρασε τους ανταγωνιστές σου και εμφανίσου υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης

H Google θα σε Λατρέψει!

Μια καταχώριση στο xo.gr, που διαθέτει σωστή και ενημερωμένη πληροφορία, έχει μεγαλύτερη αξία για τη Google ακόμα και από το website της επιχείρησης.

Πελάτες κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα σου!

Η καταχώριση στο xo.gr θα σε φέρει μπροστά στους χρήστες που ψάχνουν τοπικά, δίνοντάς σου μεγαλύτερη προβολή και πιο ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.

Πρόβαλε αποτελεσματικά την επιχείρηση σου με τους παρακάτω τρόπους προβολής στο xo.gr

ΥπάρXO

Εμπλουτισμένη Καταχώριση με τα  αναλυτικά στοιχεία της επιχείρησής σου!

Profile Page

Το Profile Page σου δίνει αυτόματα προτεραιότητα έναντι των υπόλοιπων καταχωρίσεων.

Χορηγοί

Ειδικές θέσεις με ξεχωριστή προβολή και την πιο προνομιακή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Keyword Targeting

Προβολή σε δημοφιλείς όρους, που οι χρήστες αναζητούν πέρα από την επαγγελματική σου κατηγορία.

Βanners
Στόχευσε με ακρίβεια το κοινό σου με banners στο xo.gr και αύξησε την αναγνωρισιμότητά σου!
Γεωγραφική επέκταση
Mπορείς να προβάλλεις την καταχώριση της επιχείρησής σου σε πόλεις εκτός της έδρας σου.
Target Audience

Συνδύασε την καταχώρισή σου στο xo.gr με διαφήμιση σε Google ή σε Facebook και προσέλκυσε απόλυτα στοχευμένο κοινό.

Blog Post

Γράψε ένα άρθρο στο blog μας, ανάδειξε την εξειδίκευση σου και δες το live στην αρχική σελίδα του xo.gr.

Τρόποι Προβολής

Τι λένε
οι πελάτες μας

Στο Χρυσό Οδηγό δίνουμε αξία στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Αλεξιαδης Γιώργος

Θεωρώ ότι η συνεργασία με τον ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ, μέσω της δημιουργίας της ιστοσελίδας του Ιατρειου, βοήθησε σημαντικά την παρουσία μας στο διαδίκτυο, μείωσε τα έξοδα διαφήμισης, και προώθησε την ενημέρωση του κοινού όσον αφορά προσφερόμενες από εμας υπηρεσίες στον κλάδο της Υγείας.

 

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Υπεύθυνος για διαφήμιση

Δημητρουλάκος Στέφανος

Μια συνεργασία που κρατά δυο γενιές από το χαρτί και τους έντυπους καταλόγους στην οθόνη και την ψηφιακή εποχή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι πολύτιμος σύμμαχος στην ανάδειξη του ονόματος και της ιδιότητας μας στον ψηφιακό κόσμο.

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Θ. Α.Β.Ε.Ε.
Ιδιοκτήτης

ECO BUILDINGS Α.Ε.

Η πολυετής εμπειρία του Χρυσού Οδηγού στο χώρο και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, κατέστησαν τη συνεργασία μας μια εμπειρία μοναδική και ενέπνευσαν σιγουριά ώστε να εμπιστευθούμε την δημιουργία της ψηφιακής μας παρουσίας όχι μόνο στα social media αλλά και σε και όλο το διαδικτυακό κόσμο, από απλές προβολές μέχρι και τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, με πρωτότυπες πάντα ιδέες και σεβασμό στο χαρακτήρα της επιχείρησης μας.
Συνεχίζουμε δυναμικά!

ECO BUILDINGS Α.Ε.
Ιδιοκτήτης

ΚΑΤΣΟΥΛΙΑΣ Γ.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ αποτελεί έναν εξαιρετικό συνεργάτη για την EXPERT CLEAN. Η μακροχρόνια συνεργασία μας έχει συνοδευτεί από εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ είναι ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός εταίρος, ο οποίος έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και επιτυχία της EXPERT CLEAN. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την προβολή που μας παρέχει στο www.xo.gr, καθώς έχουμε αντιληφθεί τον θετικό αντίκτυπο στην αναγνωρισιμότητα και την επιτυχία της εταιρείας μας.

ΚΑΤΣΟΥΛΙΑΣ Γ. – ΜΑΡΑΝΤΟΣ Π. Ο.Ε.
Ιδιοκτήτης

Διάλεξε την καταχώριση που σου ταιριάζει!

Δωρεάν Καταχώριση

Απλή καταχώριση με βασικές πληροφορίες
 • Τηλέφωνα Επικοινωνίας
 • Ωράριο Λειτουργίας
 • Διεύθυνση
 • Χάρτης
 • Λογότυπο
 • Website
 • Social Media
 • Προσφορές
 • Email
 • Σλόγκαν - Πληροφορίες
 • Φωτογραφίες / Βίντεο
 • Βιογραφικό

Case studies

Δες πως αναπτύχθηκαν, επιχειρήσεις σαν και τη δική σου!

0
+
επιχειρήσεις και επαγγελματίες προβλήθηκαν με τη βοήθεια του Χρυσού Οδηγού και είδαν πραγματικά κερδοφόρα αποτελέσματα

Συχνές Ερωτήσεις

Η «καταχώριση» είναι μια αναφορά της επιχείρησής σου σε οποιοδήποτε άλλο, πλην του εταιρικού σου ιστοτόπου και περιέχει κάποιες βασικές πληροφορίες για την επιχείρηση, όπως αντικείμενο δραστηριότητας, στοιχεία επικοινωνίας κ.ά.
Συνήθως, πέρα από τα απαραίτητα, μπορεί να περιέχει και link στο website της επιχείρησής σου. Για παράδειγμα, ο Χρυσός Οδηγός, ως online επαγγελματικός κατάλογος, παρέχει σε κάθε εγγεγραμμένο προφίλ (καταχώριση) μιας επιχείρησης, τη δυνατότητα να εμπεριέχεται ενεργό link (dofollow) που να οδηγεί στο website της επιχείρησης αυτής.

Πολύ συχνά επαγγελματίες, υποψήφιοι πελάτες του Χρυσού Οδηγού, υποστηρίζουν ότι από τη στιγμή που διαθέτουν εταιρικό website, έχουν «χτίσει» την online παρουσία τους και άρα δε χρειάζεται να καταχωριθούν κάπου αλλού.
Η αλήθεια είναι ότι, η καταχώρισή σου σε ένα επαγγελματικό κατάλογο είναι αναπόσταστο κομμάτι της παρουσίας σου online γιατί:

  • H Google διαθέτει λίστα των online επαγγελματικών καταλόγων και αναγνωρίζει τη σημασία τους με βάση και την εγκυρότητά τους.
  • Η καταχώριση σε έναν online κατάλογο, όπως το xo.gr, που διαθέτει σωστή και ενημερωμένη πληροφορία, έχει μεγαλύτερη αξία για τη Google από το website της επιχείρησής σου ή από την καταχώριση σε άλλα sites μικρότερης επισκεψιμότητας.
  • Η καταχώρισή σου σε καταλόγους σχετικούς με τη δραστηριότητα της επιχείρησής σου όπως μία καταχώριση στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ενισχύει την εγκυρότητα των στοιχείων σου η οποία αποτελεί παράγοντα που λαμβάνει υπόψη της η Google. Η παρουσία σου στα social media (Linkedin, Facebook κ.λπ.) λαμβάνεται υπόψη ως επιπλέον καταχώριση.
 •  
  • Καταχωρώντας την επιχείρησή σου online, επιτρέπεις σε περισσότερους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι υπάρχεις, ιδιαίτερα αν έχουν ήδη ενδιαφερθεί και ψάχνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρεις online.

Είναι γνωστό πως οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, χρησιμοποιούν ειδικό αλγόριθμο, ο οποίος εξετάζει εκατοντάδες παράγοντες για τη διαμόρφωση της τελικής κατάταξης στη σελίδα αποτελεσμάτων τους. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη είναι οι καταχωρίσεις. Ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όσο περισσότερες είναι οι online καταχωρίσεις που διαθέτουν, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να «κερδίσουν» υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης, σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Google δεν εξετάζει μόνο τον αριθμό των καταχωρίσεων, αλλά και την εγκυρότητά τους. Στόχος της είναι να διασφαλίσει ότι κάθε επιχείρηση που εμφανίζεται στα αποτελέσματά της είναι υπαρκτή και ενεργή. Επομένως, αν η επιχείρησή σου έχει έδρα ή φυσικό κατάστημα, τότε είναι απαραίτητο να καταχωριθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους online καταλόγους.

Ανά τρίμηνο αποστέλλονται τα στατιστικά απόδοσης της καταχώρισης στο xo.gr, ώστε να έχεις μετρήσιμα αποτελέσματα (αριθμός θεάσεων & κλικ). Συγκεκριμένα, οι θεάσεις (impressions) αποτυπώνουν το συνολικό αριθμό των εμφανίσεων της καταχώρισής σου στο xo.gr, ενώ τα κλικ παρέχουν πληροφορία σχετικά με την απόδοση της επένδυσης (Return on Investment) και αποδεικνύουν την εξαιρετική σχέση δαπάνης-αποτελέσματος που επιτυγχάνεται.

Ένας επαγγελματικός κατάλογος μπορεί να εγγυηθεί ότι θα προβάλει έναν επαγγελματία εκεί που ο χρήστης τον ψάχνει. Από εκεί και πέρα, αν ο χρήστης θα επιλέξει το συγκεκριμένο επαγγελματία για την αγορά του, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το περιεχόμενο της καταχώρισης. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, βάλε τον εαυτό σου στη θέση των χρηστών και σκέψου ποιες ερωτήσεις τους απασχολούν. Τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις πρέπει να βλέπουν, όταν επισκέπτονται την καταχώρισή σου.

Το xo.gr προφέρει 4 τύπους χορηγίας. Η κάθε θέση είναι μοναδική και εξασφαλίζει την προτεραιότητα στις αναζητήσεις της κατηγορίας που επιθυμείς να προβληθείς.

Κάλεσέ μας στο 2109204200 για να μάθεις τις δυνατότητες προβολής σου!

Scroll to Top

Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!