Δημιουργία Περιεχομένου

Ενδιαφέρεσαι για ποιοτικό και χρήσιμο περιεχόμενο που θα βοηθήσει την επιχείρησή σου να μεταφέρει τα σωστά μηνύματα στο χρήστη;

Γιατί Δημιουργία περιεχομένου;

Το περιεχόμενο βοηθάει να χτίσεις την εμπιστοσύνη με το κοινό σου και δρα ως κινητήρια δύναμη για επιπλέον μάρκετινγκ ενέργειες. Είναι η βάση με την οποία προβάλεις την επιχείρησή σου online και θα πρέπει να δώσεις την προσοχή που του αξίζει. Με λίγα λόγια η απάντηση είναι:

Επειδή, καλύτερο περιεχόμενο ισούται πάντα με καλύτερη εμπειρία για το χρήστη και απόδοση της επένδυσής σου.

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Επαγγελματική Φωτογράφιση

Δημιουργία Video

Κειμενογράφηση Ιστοσελίδων

Δημιουργία Διαφ. Banner

Δημιουργία QR Code

Επαγγελματική Φωτογράφιση

Όπως λέει και το ρητό “μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις”. Μια επαγγελματική φωτογράφιση είναι αναγκαία για την digital καθώς και offline παρουσία της επιχείρησής σου για πολλούς λόγους. Μπορείς μέσω μια σωστής φωτογράφισης: 

 • να προβάλεις τους χώρους της επιχείρησής σου
 • να δείξεις τους εργαζόμενούς σου και πως δουλεύουν
 • να αναδείξεις την ποιότητα των υπηρεσιών/προϊόντων που προσφέρεις
 • να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο
 • να χρησιμοποιήσεις το υλικό αυτό σε όλα τα δικά σου μέσα (social προφίλ, εταιρικό website, google my business, φυλλάδια και καταχωρήσεις σε καταλόγους)

Δεν υπάρχει καλύτερη αρχή που θα μπορούσες να κάνεις (μετά το σχεδιασμό λογοτύπου προφανώς) για την εικόνα της επιχείρησής σου! Ο Χρυσός Οδηγός μπορεί να σε βοηθήσει και σε αυτό το σημαντικό βήμα παρέχοντάς σου υπηρεσίες φωτογράφισης από έναν επαγγελματία φωτογράφο

Ποιές υπηρεσίες φωτογράφισης παρέχει ο Χρυσός Οδηγός;

Ο Χρυσός Οδηγός παρέχει φωτογράφιση του χώρου της επιχείρησής σου καθώς και φωτογράφιση προσώπων – πορτρέτα. Αν ενδιαφέρεσαι για την υπηρεσία και προχωρήσεις μαζί μας, θα κλειστεί ραντεβού για την ημερομηνία της φωτογράφισης εντός 2 εβδομάδων από την ημέρα της συμφωνίας. Η επαγγελματική φωτογράφιση είναι διαθέσιμη για τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Πώς θα μου σταλεί το υλικό της φωτογράφισης;

Μετά την φωτογράφιση στο χώρο σου, χρειάζεται να γίνει η επεξεργασία του υλικού. Έπειτα από μια εβδομάδα περίπου, το τελικό υλικό θα είναι έτοιμο και θα σου αποσταλεί σε ηλεκτρονική μορφή. Επειδή ο όγκος των φωτογραφιών θα είναι μεγάλος σου στέλνουμε ένα link για να κατεβάσεις το υλικό σου. Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του Χρυσού Οδηγού είναι εκεί για να σε βοηθήσει.

Χρειάζεται να κάνω κάτι πριν τη φωτογράφιση;

Η εικόνα της επιχείρησής σου είναι πολύ σημαντική. Γι’αυτό όταν θα συμφωνήσουμε το ραντεβού της φωτογράφισης, το αμέσως επόμενο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις τους χώρους σου και να τους διαμορφώσεις όσο καλύτερα γίνεται. Να απομακρύνεις αντικείμενα που ίσως δε χρειάζονται και να φροντίσεις για τον ενδελεχή καθαρισμό του χώρου.  Εννοείται πως αν η φωτογράφιση αφορά και πρόσωπα, τότε πρέπει να φροντίσεις συνολικά την εμφάνισή τους!

Δημιουργία Video

Τα Videos εκτός από το να τραβούν την προσοχή και να μεταφέρουν πληρέστερα την πληροφορία, μπορούν να δημιουργήσουν συναισθήματα στο χρήστη! Συναισθήματα τα οποία δεν μπορούν να αποδοθούν με άλλες μορφές περιεχομένου.

Αξιοποιώντας αυτή τους την ιδιότητα, μπορείς να ενισχύσεις την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σου, να εμπνεύσεις εν δύναμει πελάτες – συνεργάτες σου και να μετατρέψεις τους επισκέπτες του website σου σε πελάτες.

Στο Χρυσό Οδηγό σου δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου video για την επιχείρησή σου ανάλογα με τις ανάγκες σου. Θες μικρής διάρκειας video για να προβάλλεις ένα νέο προϊόν με χρήση φωτογραφιών; Θες μεγάλης διάρκειας video για να παρουσιάσεις την εταιρεία σου; Θες ένα video με συνέντευξή σου όπου θα μιλάς εσύ για την εταιρεία σου; Έχουμε τις υπηρεσίες και τους έμπειρους γραφίστες για να σε βοηθήσουμε!

Πού γυρίζεται και πόση διάρκεια θα έχει;

Εξαρτάται από την υπηρεσία δημιουργίας video που σε ενδιαφέρει και καλύπτει την ανάγκη σου. Η διάρκειά του μπορεί να είναι από 30 δευτερόλεπτα μέχρι και 3 λεπτά συνήθως. Τα γυρίσματα είναι στα γραφεία της επιχείρησης (διατίθεται μόνο για νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης)  ή αν αφορά video με τη χρήση φωτογραφιών τότε δεν χρειάζονται καθόλου γυρίσματα! Προσοχή, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σε χώρους, να υπάρχει η αντίστοιχη επιμέλειά τους και καθαρισμός για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή λήψη!

Εάν έχω ήδη φωτογραφικό υλικό μπορεί να γίνει βίντεο;

Και βέβαια! Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μοντέρνο και εικαστικά άρτιο video χρησιμοποιώντας το υλικό που ήδη έχεις για την επιχείρησή σου. Αρκεί προφανώς το φωτογραφικό υλικό να είναι καλής ποιότητας για να βγει το σωστό αποτέλεσμα!

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω το βίντεο που θα πάρω;

Το video που θα δημιουργήσουμε για σένα θα σου ανήκει. Πρακτικά αυτό σημαίνει οτι θα σου παραδώσουμε σε όλες τις μορφές το αρχείο και θα μπορείς να το επεξεργαστείς στο μέλλον και να το χρησιμοποιήσεις κατά το δοκούν ανάλογα με τη χρήση που θα κάνεις. Μπορείς να το ανεβάσεις στα social media σου, μπορείς να το τροποποιήσεις και να τρέξεις μια video διαφήμιση, μπορείς να το ανεβάσεις στο youtube ή και να το δείξεις σε ένα συνέδριο ή μια έκθεση. 

Κειμενογράφηση Ιστοσελίδων

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του website σου διαδραματίζουν τα κείμενα της ιστοσελίδας σου. Αυτά θα μετατρέψουν τον επισκέπτη σε πελάτη και θα επηρεάσουν την κατάταξή σου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Γι’ αυτό τα κείμενα του website σου πρέπει να έχουν συγκεκριμένο στόχο, να παρέχουν πραγματική αξία στον χρήστη, να είναι ευκολονόητα και ευανάγνωστα, ενώ παράλληλα ακολουθούν τις βέλτιστες SEO (Search Engine Optimization) πρακτικές.

Γνωρίζοντας το πόσο περίπλοκο και δυναμικό είναι το παραπάνω για τις επιχειρήσεις, στο Χρυσό Οδηγό έχουμε την ομάδα SEO Copywriting που αναλαμβάνει την κειμενογράφηση ιστοσελίδων. Στόχος της είναι η δημιουργία στοχευμένων, ωφέλιμων, πρωτότυπων, SEO Optimized κειμένων για το website σου, τα οποία θα αυξήσουν την επισκεψιμότητά της και θα βελτιώσουν την απόδοσή της στις μηχανές αναζήτησης.

Τί χαρακτηρίζει ένα σωστό κείμενο σε μια ιστοσελίδα;

Το γραπτό περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου, πρέπει να είναι συναφές με το αντικείμενο δραστηριοποίησης της επιχείρησής σου, το σκοπό της σελίδας και να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως:

 

 • Μοναδικότητα

Τα κείμενά σου πρέπει να διακρίνονται για τη μοναδικότητά τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι αντίγραφο (copy-paste) από άλλα websites.

 

 • Ποιότητα & χρηστικότητα

Το γραπτό περιεχόμενο ενός website πρέπει να είναι ποιοτικό, να έχει ενδιαφέρον και να είναι χρήσιμο για το χρήστη, δίνοντάς του πληροφορίες για το προϊόν ή την υπηρεσία που έψαχνε, όταν επέλεξε να επισκεφθεί το website σου.

 

 • Σαφήνεια διατύπωσης

Η διατύπωση πρέπει να είναι σαφής, ενώ δεν πρέπει να υπάρχουν ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, πλεονασμοί και επαναλήψεις λέξεων. Τα κείμενα, ουσιαστικά, αντανακλούν την κουλτούρα και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σου.

Αν είναι καλογραμμένα και στοχευμένα, μπορεί να πείσουν το διαδικτυακό χρήστη ότι έχεις αυτό που χρειάζεται και, μάλιστα, με σαφή πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.

 

 • Επαρκές μέγεθος, αλλά χωρίς να κουράζει

Το μέγεθος του περιεχομένου πρέπει να είναι επαρκές, χωρίς όμως να κουράζει τον αναγνώστη της ιστοσελίδας σου. Οργάνωσε τη σκέψη σου, συγκέντρωσε όλα τα σημεία που θες να αναπτύξεις και αφαίρεσε τις περιττές πληροφορίες.

 

 • Παράγραφοι

Φρόντισε να εξηγείς τα πιο σημαντικά σημεία σε κατανοητές παραγράφους. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στη δομή της αρχικής παραγράφου. Το ενδιαφέρον κείμενο αυτής θα ωθήσει το χρήστη να μείνει στην ιστοσελίδα σου και να συνεχίσει την ανάγνωση, χωρίς να την εγκαταλείψει.

 

 • Επικεφαλίδες

Οι επικεφαλίδες, επίσης, μπορεί να είναι το… «δόλωμα» για να μείνει κάποιος σε ένα website και να ακολουθήσει τη ροή του κειμένου. Οι περισσότεροι χρήστες <<σκανάρουν>> τις επικεφαλίδες ενός κειμένου για να μάθουν περισσότερα για το περιεχόμενό του και να επιλέξουν εάν θα διαβάσουν περισσότερα. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να είναι σύντομες και ελκυστικές, περιέχοντας τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά ή τους κατάλληλους συνδυασμούς όρων.

Τί υπηρεσίες κειμενογράφησης προσφέρετε;

Οι έμπειροι SEO Copywriters αναλαμβάνουν να γράψουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου εκτός από άρθρα και νομικού περιεχομένου κείμενα. Το κόστος συγγραφής κειμένων είναι ανά σελίδα και εξαρτάται από τις λέξεις που πρέπει να παραδοθούν. Το σημαντικό είναι πως για να γίνει η κειμενογράφηση από εμάς θα πρέπει να έχουμε στα χέρια μας μια περίληψη της επιχείρησης (σε ποιον τομέα δραστηριοποιείται, ποιες υπηρεσίες/προϊόντα προσφέρει, ιστορία της επιχείρησης, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα). Η υπηρεσία κειμενογράφησης αφορά μόνο Ελληνικά και δεν προσφέρεται σε άλλες γλώσσες.

Τί είναι το SEO;

Όλη η φιλοσοφία του SEO βασίζεται σε μία πολύ απλή σκέψη:

 

Ως επισκέπτης της σελίδας σου απαντάς ναι σε όλα τα παρακάτω ερωτήματα;

 1. Μου δίνει την πληροφορία που αναζητούσα;
 2. Την βρήκα εύκολα και γρήγορα;
 3. Απαντάει σε επιπλέον ερωτήματα που μου δημιουργήθηκαν;
 4. Μου δίνει αξία με όλα όσα αναφέρονται (μορφές περιεχομένου και λειτουργίες);
 5. Μου αρέσει τόσο ώστε να το μοιραστώ στα κοινωνικά δίκτυα;
 6. Μου δημιουργεί θετική άποψη για το website (άρα και την επιχείρηση);
 7. Μου ζητάει να κάνω κάτι με ξεκάθαρο και σωστό τρόπο;

Δημιουργία QR Code

Τα QR Codes, ή αλλιώς Quick Response Codes, αναφέρονται σε μία δημοφιλή μέθοδο αναγνώρισης και αποθήκευσης πληροφοριών με τη χρήση ειδικής κωδικοποίησης. Αυτοί οι κωδικοί περιλαμβάνουν κάποια χρωματιστά και κάποια άσπρα τετράγωνα, και μπορούν να αναγνωστούν μέσω κινητών τηλεφώνων, tablet ή άλλων συσκευών με κάμερα και την αντίστοιχη εφαρμογή.

Τα QR Codes αποτελούν έναν εύχρηστο και αποδοτικό τρόπο για τη μεταφορά και αποθήκευση πληροφοριών. Οι ευρείας κλίμακας εφαρμογές τους σε διάφορους τομείς, όπως η διαφήμιση, η λιανική πώληση και η εκπαίδευση, τους καθιστούν ιδιαίτερα χρήσιμους και επιτυχημένους. Με την συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας και την αυξανόμενη αποδοχή των QR Codes, αναμένεται να τους δούμε να συνεχίζουν να εξελίσσονται και να προσφέρουν νέες δυνατότητες στο μέλλον.

Στο Χρυσό Οδηγό σου δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου QR Code για την επιχείρησή σου ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. Θες να είναι μονόχρωμο ; Θες να περιλαμβάνει το λογότυπο σου; Θες ένα video με συνέντευξή σου όπου θα μιλάς εσύ για την εταιρεία σου; Έχουμε τις υπηρεσίες και τους έμπειρους γραφίστες για να σε βοηθήσουμε!

Γιατί ένα QR Code είναι τόσο χρήσιμο για μια επιχείρηση;

Η χρήση των QR Codes έχει πολλά επιχειρήματα και πλεονεκτήματα.

 • Προσφέρουν γρήγορη και απευθείας πρόσβαση σε πληροφορίες. Με τη σάρωση ενός QR Code, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν αμέσως πρόσβαση σε ιστοσελίδες, προϊόντα, βίντεο, εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
 • Τα QR Codes ενισχύουν τη διαδραστικότητα και τη συμμετοχή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προωθητικούς σκοπούς, προσφέροντας εκπτώσεις, ειδικές προσφορές ή αποκλειστικό περιεχόμενο.
 • Τα QR Codes προσφέρουν αναλυτικά δεδομένα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Μέσω ειδικών εργαλείων, οι επιχειρήσεις μπορούν να αναλύσουν τις σαρωμένες κωδικοποιήσεις και να αξιοποιήσουν τα δεδομένα για την κατανόηση των προτιμήσεων και συμπεριφορών του κοινού τους.
Ποια είναι η διαδικασία για τον σχεδιασμό του QR Code;

Η διαδικασία που ακολουθούμε στο Χρυσό Οδηγό για τη δημιουργία ενός QR Code σε στάδια είναι:

 1. Καταγραφή Προδιαγραφών & Δεδομένων.Χρειαζόμαστε μόνο το χρώμα που επιθυμείς να είναι το QR Code ( διαθέσιμα χρώματα κόκκινο , κίτρινο , μαύρο, μπλέ , πράσινο) , εάν επιθυμείς να μπει λογότυπο και από που μπορούμε να το πάρουμε και τέλος που θες να παραπέμπει ο κωδικός QR (σε ιστοσελίδα , σε κάποιο τηλεφωνικό αριθμό  ή στα στοιχεία σύνδεσης ενός δικτύου WiFi).
 2. Σχεδιασμός. Έχοντας τις παραπάνω πληροφορίες η σχεδιαστική μας ομάδα υλοποιέι τον σχεδιασμό του QR Code.
 3. Εσωτερικός Έλεγχος. Εσωτερικά η ομάδα μαζί με τους υπεύθυνους για το project σου προχωράει σε έλεγχο για να διασφαλίσει την απαιτούμενη ποιότητα.
 4. Τελικό Αποτέλεσμα.Σου παραδίδουμε σε ηλεκτρονική μορφή το νέο σου QR Code ώστε να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις όπου εσύ επιθυμείς!

 

Αναλυτικά οι μορφές που παραλαμβάνεις το QR Code σου είναι:

 • Σε PDF
 • Σε PNG με υψηλή ανάλυση

 

Aναπτυξε την Επιχειρησή σου!

Μάθε πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να προσελκύσεις νέους πελάτες

Τι λένε
οι πελάτες μας

Στο Χρυσό Οδηγό δίνουμε αξία στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

HELLAS WATER SUPPLY AE

Άριστη συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες, πάντα πρόθυμοι και διαθέσιμοι σε οποιαδήποτε ανάγκη της εταιρείας μας. Εξαιρετική προσέγγιση πελατών και αποτελέσματα

HELLAS WATER SUPPLY AE
Ιδιοκτήτης

Active Safety ΕΞΥΠΠ

Με τον Χρυσό Οδηγό υλοποιούμε όλες τις digital marketing ενέργειες της εταιρίας μας εδώ και χρόνια κι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο expertise των ανθρώπων του.

ΤΙΝΑ ΧΑΛΟΦΤΗ
Marketing Manager & Partner

ILIADIS CARGO SA

Η στοχευμένη και αποτελεσματική προβολή μας από το Χρυσό Οδηγό, συνέβαλλε σημαντικά στο να ξεχωρίσουμε ως εταιρεία στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο που δραστηριοποιούμαστε.

ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Chief Executive Officer

ΚΑΛΟΥΣΤΙΑΝ

Ο Χρυσός Οδηγός και οι συνεργάτες που μας υποστηρίζουν, μας μύησαν στον κόσμο του Digital Marketing, χαράζοντας μία tailor made στρατηγική αξιολογώντας τις ανάγκες και τη δυναμική της εταιρείας Καλουστιάν. Η συνεργασία αυτή μας βοήθησε να εμπιστευθούμε το internet και να επενδύσουμε στο Digital.

ΚΑΛΟΥΣΤΙΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ιδιοκτήτης
Scroll to Top

Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!