Διαφήμιση στη Google με Google Ads

Ενδιαφέρεσαι για ένα αξιόπιστο & αποτελεσματικό συνεργάτη για να προωθήσει την Ιστοσελίδα σου με Google Ads;

Μας Εμπιστεύτηκαν

Γιατί διαφήμιση στη Google;

Προβάλεις την επιχείρησή σου σε υποψήφιους πελάτες τη στιγμή που ενεργά αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου στη Google.

Στοχεύεις νέους πελάτες

Η διαφήμισή σου εμφανίζεται στοχευμένα σε εν δυνάμει πελάτες σου, βάσει κριτηρίων όπως η τοποθεσία τους, τα ενδιαφέροντα τους και τις λέξεις-κλειδιά (Keywords) που χρησιμοποιούν.

Καθορίζεις τη χρέωση σου

Η χρέωση ακολουθεί το μοντέλο PPC (Pay Per Click), δηλαδή πληρώνεις μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σου. Έτσι, μπορείς να προσαρμόσεις την επένδυση σου σύμφωνα με τις ανάγκες τις επιχείρησής σου!

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Η απόδοση της διαφήμισής σου είναι εμφανής από τις πρώτες κιόλας ημέρες και αποτυπώνεται σε αριθμούς, καθώς «μεταφράζεται» άμεσα σε κλικ, τηλέφωνα και πωλήσεις.

Τι δυνατότητες μου δίνει η διαφήμιση στη Google;

Google Search Ads

Να αυξήσεις τους πελάτες σου προβάλλοντας την επιχείρησή σου σε χρήστες τη στιγμή που αναζητούν ενεργά στη Google για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου.

Youtube Ads

Να προσεγγίσεις πιθανούς πελάτες όταν παρακολουθούν ή αναζητούν βίντεο στο YouTube σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου. 

Discovery Ads

Να στοχεύεις κοινά καθώς εκείνα καταναλώνουν περιεχόμενο μέσω Google Search ή Discovery apps και έτσι να δημιουργήσεις εσύ τη ζήτηση για τα προϊόντα σου. 

Google Display Ads

Να προβάλλεις την επιχείρησή σου σε μεγάλο αριθμό χρηστών κατά την περιήγησή τους στο internet αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισιμότητά της

Google Shopping Ads

Να αυξήσεις τις πωλήσεις του e-shop σου προβάλλοντας τα προϊόντα σου με φωτογραφίες & τιμές στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google. 

Remarketing

Να επαναστοχεύσεις επισκέπτες του websites σου που δεν έγιναν πελάτες σου, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία να τους κερδίσεις.

100+

Διαφημιστικές
Καμπάνιες

5+

Εκατομμύρια
Κλικ

10+

Επαγγελματικοί
Κλάδοι

GOOGLE ADS

Γιατί να επιλέξεις εμάς για τη διαφήμισή σου στη Google;

Αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευσή μας στην προώθηση επιχειρήσεων στη Google, δημιουργούμε εξατομικευμένες διαφημίσεις (Google Ads) σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σου με στόχο την αύξηση της απόδοσης των χρημάτων που επενδύεις και, παράλληλα, εφαρμόζουμε δοκιμασμένες για το κλάδο σου πρακτικές, που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση της καμπάνιας σου.

 • Είμαστε Premier Partner της Google

 • Σου εξοικονομούμε χρόνο αναλαμβάνοντας εξ'ολοκλήρου την διαφήμιση σου

 • Εξασφαλίζουμε την καλύτερη απόδοση των χρημάτων σου

 • Διαθέτουμε πιστοποιημένους από την Google επαγγελματίες για τη διαχείριση και βελτιστοποίηση της διαφήμισης σου

 • Πραγματοποιούμε εξατομικευμένη στρατηγική διαφήμισης για την επιχείρησή σου

 • Παρέχουμε τακτικό και Realtime reporting

Εξατομικευμένη Στρατηγική

Γνωρίζοντας ότι κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και στόχους, προτού αναλάβουμε τη διαφημιστική σου προβολή, εξετάζουμε παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοσή της.

Καταγραφή

Καταγράφουμε τους στόχους και τις ανάγκες που θέλεις να ικανοποιήσεις με την διαφήμιση της επιχείρισής σου στη Google.

Έρευνα

Εξετάζουμε τους παράγοντες που επηρεάζουν απόδοσή της όπως η στόχευση των keywords, το website σου, o ανταγωνισμός κ.α.

Στρατηγική

Σχεδιάζουμε τη βέλτιστη στρατηγική για την προώθηση της επιχείρησής σου και εκτιμούμε το Budget/Επένδυση που θα χρειαστείς.

Έναρξη προβολής

Στήνουμε τον διαφημιστικό λογαριασμό, δημιουργούμε τις διαφημίσεις Google Ads εξατομικευμένα για την επιχείρησή σου και αρχίζει η προβολή σου!

Αξιολόγηση

Παρακολουθούμε, βελτιστοποιούμε και σε ενημερώνουμε σε τακτική βάση μέσω reporting για την απόδοση της διαφήμισής σου.

ΤΡΕΧΕΙΣ ΗΔΗ GOOGLE ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ;

Μάθε πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να προσελκύσεις νέους πελάτες

Τι λένε
οι πελάτες μας

Στο Χρυσό Οδηγό δίνουμε αξία στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

HELLAS WATER SUPPLY AE

Άριστη συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες, πάντα πρόθυμοι και διαθέσιμοι σε οποιαδήποτε ανάγκη της εταιρείας μας. Εξαιρετική προσέγγιση πελατών και αποτελέσματα

HELLAS WATER SUPPLY AE
Ιδιοκτήτης

Active Safety ΕΞΥΠΠ

Με τον Χρυσό Οδηγό υλοποιούμε όλες τις digital marketing ενέργειες της εταιρίας μας εδώ και χρόνια κι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο expertise των ανθρώπων του.

ΤΙΝΑ ΧΑΛΟΦΤΗ
Marketing Manager & Partner

ILIADIS CARGO SA

Η στοχευμένη και αποτελεσματική προβολή μας από το Χρυσό Οδηγό, συνέβαλλε σημαντικά στο να ξεχωρίσουμε ως εταιρεία στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο που δραστηριοποιούμαστε.

ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Chief Executive Officer

ΚΑΛΟΥΣΤΙΑΝ

Ο Χρυσός Οδηγός και οι συνεργάτες που μας υποστηρίζουν, μας μύησαν στον κόσμο του Digital Marketing, χαράζοντας μία tailor made στρατηγική αξιολογώντας τις ανάγκες και τη δυναμική της εταιρείας Καλουστιάν. Η συνεργασία αυτή μας βοήθησε να εμπιστευθούμε το internet και να επενδύσουμε στο Digital.

ΚΑΛΟΥΣΤΙΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ιδιοκτήτης

Συχνές Ερωτήσεις

Η Google αξιολογεί τις διαφημίσεις και, με βάση τη βαθμολογία τους, τις παρουσιάζει με μία σειρά εμφάνισης (Ad positioning) στη σελίδα αποτελεσμάτων της.

Θα πρέπει να γνωρίζεις πως, πριν εμφανιστούν τα οποιαδήποτε αποτελέσματα στη σελίδα αποτελεσμάτων της Google, οι διαφημίσεις μπαίνουν σε μια μεταξύ τους δημοπρασία. Εκεί συγκρίνονται τα bid τους για τον συγκεκριμένο όρο αναζήτησης (keyword) που χρησιμοποίησε ο χρήστης κατά την αναζήτησή του (ουσιαστικά το bid είναι μια προσφορά στη δημοπρασία μεταξύ των διαφημιζόμενων στη Google).

Οι διαφημίσεις που κερδίζουν τη δημοπρασία καταλαμβάνουν τις διαθέσιμες διαφημιστικές θέσεις, αφού πρώτα υπολογιστεί η κατάταξη – αντίστοιχη θέση τους.

Εδώ η Google χρησιμοποιεί τη μεθοδολογία ‘’Ad Rank’’, η οποία καθορίζει με βάση κάποια κριτήρια (θα τα δούμε συνοπτικά παρακάτω) τη σειρά εμφάνισης των διαφημίσεων.

 1. Το πρώτο κριτήριο καθορισμού της βαθμολογίας είναι η ποιότητα μιας διαφήμισης (Quality Score). Το Quality Score εν γένει μετράται ως ένα ποσοτικό μέγεθος στην κλίμακα 1-10.  Μία διαφήμιση με βαθμό ποιότητας 10 αυξάνει κατά πολύ τη συνολική βαθμολογία της διαφήμισής σου. Η Google μάς λέει ότι ο όρος Quality Score καθορίζεται από τρία πράγματα.
  • Τη συνάφεια της διαφήμισης με την αναζήτηση του χρήστη.
  • Το Expected Click Through Rate ή αλλιώς Expected CTR. Δηλαδή πόσες φορές αναμένεται να κλικαριστεί μία διαφήμιση από αυτούς που θα τη δουν.
  • Η Landing Page Experience. Αφορά το πόσο σχετική και χρήσιμη είναι η Landing Page (η σελίδα προορισμού) για τον επισκέπτη.
 2. To δεύτερο κριτήριο καθορισμού είναι το bid σου, δηλαδή το πόσο είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για κάθε ένα κλικ στη διαφήμισή σου.
 3. Ένα επιπλέον κριτήριο για τη σειρά εμφάνισης των διαφημίσεων είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έκανε ο εκάστοτε χρήστης την αναζήτηση, για παράδειγμα, η τοποθεσία του και η συσκευή του, το χρονικό διάστημα της αναζήτησης, οι λέξεις που χρησιμοποίησε στην αναζήτηση κ.τ.λ.
 4. Τέλος, η μορφή των διαφημίσεων (Ad format) και οι πρόσθετες λειτουργίες τους (Ad extensions), αποτελούν ένα ακόμη κριτήριο για το πού και πώς θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σου στο δίκτυο της Google. 

Παρόλο που η δημιουργία μιας καμπάνιας Google Ads φαίνεται εύκολη, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλή. Πρέπει να λάβεις υπόψη πολλούς παράγοντες οι οποίοι θα ελαχιστοποιήσουν το κόστος και θα αυξήσουν την απόδοση της διαφήμισης σου.

Ένα Agency – Διακεκριμένος Συνεργάτης (Premier Partner) της Google, όπως ο Χρυσός Οδηγός, διαθέτει εξειδικευμένους επαγγελματίες που έχουν εργαστεί σε παρόμοια έργα στο παρελθόν, είναι γνώστες της αγοράς και των διαφορετικών κλάδων και επιχειρήσεων που την απαρτίζουν. Επιπλέον, έχουν πρόσβαση σε εργαλεία, τεχνικές και γνώση, χάρη στις σχέσεις τους με άλλες εταιρείες που παρέχουν εργαλεία για διαφημιστικές λύσεις (π.χ. Google, Facebook κ.ά.).

Αυτό σημαίνει ότι οι συνεργάτες σου στο Χρυσό οδηγό είναι σε θέση να γνωρίζουν τι αποδίδει και τι όχι, να μπορούν να σε καθοδηγήσουν σωστά για τις επόμενες κινήσεις σου, καθώς:

 • Μειώνουν τη πιθανότητα για λάθος εκτίμηση του κόστους προβολής της επιχείρησης σου και επιπλέον χρεώσεις (π.χ. από λάθη).
 • Προσφέρουν ξεκάθαρες πληροφορίες για το πώς αποδίδουν οι Google Ads διαφημίσεις σου.
 • Σου εξοικονομούν χρόνο και χρήματα καθώς αναλαμβάνουν εξολοκλήρου την προβολή σου στην Google (Δεν χρειάζονται επιπλέον άτομα και ενέργειες από την πλευρά σου).
 • Επωφελείσαι, από τους εσωτερικούς ελέγχους και διαδικασίες. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το ποιος θα επικοινωνεί μαζί σου, για το αν υπάρχει έλεγχος στις καμπάνιες σου ή για το αν το report θα φτάσει στα χέρια σου ετεροχρονισμένα.

Με λίγα λόγια έχεις Ασφάλεια και Επιθυμητά  Αποτελέσματα.

Σε περίπτωση που δεν έχεις την δυνατότητα να ενσωματώσεις και να παραμετροποιήσεις τους απαραίτητους για την διαφήμισή σου κώδικές – Tags (Remarketing, Dynamic Remarketing και Conversion Tracking).

Μπορείς να αξιοποιήσεις την αντίστοιχη υπηρεσία και να αφήσεις εμάς να αναλάβουμε την ενσωμάτωση και παραμετροποίησή τους, ώστε να έχεις βέλτιστη απόδοση και απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα για τις Google Ads καμπάνιες σου.

Tο κόστος μίας διαφημιστικής καμπάνιας στη Google υπολογίζεται κατά βάση του μοντέλου Pay-per-Click που σημαίνει ότι πληρώνεις μόνο για κάθε κλικ. Εν Ολίγοις, κάθε φορά που ένας χρήστης κλικάρει τη διαφήμιση σου, πληρώνεις ένα ποσό που δεν ξεπερνά την τιμή που έχεις ορίσει ως μέγιστη. Το ποσό αυτό πολλαπλασιασμένο με τον αριθμό των κλικς μας δίνει το συνολικό κόστος της διαφημιστικής σου καμπάνιας.

Το κόστος, ενώ δεν ξεπερνά την μέγιστη τιμή που έχεις ορίσει, δεν είναι σταθερό γιατί επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Με τους κύριους να είναι ο ανταγωνισμός – ο κλάδος σου, η στόχευσή σου (π.χ. τοπικά, πανελλαδικά κτλ), η ποιότητα του site σου, το στήσιμο των Google ads καμπανιών και διαφημίσεών σου

Το μοντέλο Pay-per-Click είναι το πιο διαδεδομένο αλλά όχι το μόνο που σου προσφέρει ως επιλογή η Google, αναφορικά μερικά ακόμη είναι τα Cost-Per- Mille impressions (CPM), Cost-Per-Acquisition (CPA).

Case studies

Δες πως αναπτύχθηκαν επιχειρήσεις σαν και τη δική σου!

0
επιχειρήσεις και επαγγελματίες προβλήθηκαν με τη βοήθεια του Χρυσού Οδηγού και είδαν πραγματικά κερδοφόρα αποτελέσματα
Scroll to Top

Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!