Διαφήμιση στο Facebook, Instagram & Tik Tok

Διαφήμισε την επιχείρησή σου στα Social Media με τους περισσότερους ενεργούς χρήστες παγκοσμίως.

facebook-instagram-header

Μας Εμπιστεύτηκαν

Γιατί διαφήμιση σε Facebook, Instagram & Tik Tok;

Προσεγγίζεις υπάρχοντες και εν δυνάμει πελάτες, σε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις ενεργών χρηστών παγκοσμίως!

Δημιουργείς Αγοραστική Πρόθεση

 Με προσεκτικό σχεδιασμό και με σωστή στόχευση, μπορείς να δημιουργήσεις αγοραστική πρόθεση στον καταναλωτή και να τον οδηγήσεις στην αγορά προϊόντων ή/και υπηρεσιών.

Αυξάνεις την
αναγνωρισιμότητα

Χρησιμοποιώντας διαφορετικές μορφές περιεχόμενου (π.χ. video, μηνύματα) ενισχύεις την αλληλεπίδραση με τους χρήστες και χτίζεις μια βάση «πιστών» πελατών.

Στοχεύεις σε
συγκεκριμένο κοινό

Διαθέτουν μια πληθώρα από δεδομένα για τους χρήστες τους τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις για να τους προσεγγίσεις με κατάλληλο και αποτελεσματικό τρόπο.

1+

Διαφημιστικές
Καμπάνιες

1+

Εκατομμύρια
Κλικ

10+

Επαγγελματικοί
Κλάδοι

FACEBOOK ADS

Γιατί να επιλέξεις εμάς για τη διαφήμισή σου στα Social Media;

Αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευσή μας στην προώθηση επιχειρήσεων σε Facebook, Instagram και Tik Tok, δημιουργούμε εξατομικευμένες διαφημίσεις (Ads) σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σου με στόχο την αύξηση της απόδοση των χρημάτων που επενδύεις και, παράλληλα, εφαρμόζουμε δοκιμασμένες για τον κλάδο σου πρακτικές, που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση της καμπάνιας σου.

 • Σου εξοικονομούμε χρόνο αναλαμβάνοντας εξ'ολοκλήρου την διαφήμιση σου

 • Εξασφαλίζουμε την καλύτερη απόδοση των χρημάτων σου

 • Διαθέτουμε  εξειδικευμένους επαγγελματίες για τη διαχείριση των διαφημίσεων σου

 • Πραγματοποιούμε εξατομικευμένη στρατηγική διαφήμισης για την επιχείρησή σου

 • Παρέχουμε τακτικό και Realtime reporting

Διαφήμιση στο Facebook

Η διαφήμιση μέσω Facebook σου δίνει τη δυνατότητα να εμφανίσεις τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες σου σε απόλυτα στοχευμένο κοινό, με ευπαρουσίαστο και αποτελεσματικό τρόπο. Ανάλογα με τους στόχους σου, μπορείς να αξιοποιήσεις τις διάφορες μορφές των διαφημίσεων (Facebook Ads) ώστε να προσεγγίσεις κατάλληλα τους 6εκ. ενεργούς χρήστες στην Ελλάδα!

Διαφήμιση στο Instagram

Η διαφήμισή στο Instagram, κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς προβάλει την επιχείρησή σου σε κοινό με ιδιαίτερα υψηλή αλληλεπίδραση, χωρίς να παρεμβάλλεται στη συνολική εμπειρία του χρήστη. Χρησιμοποιώντας τους διαφορετικούς τύπους διαφήμισης για το Instagram, αλληλεπιδράς με εκατομμύρια χρήστες και τους προτρέπεις στις επιθυμητές, για την επιχείρησή σου, ενέργειες!

tiktok

Διαφήμιση στο Tik Tok

Το TikTok έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο, με εκατομμύρια φανατικούς χρήστες. Αυτή η επιτυχία του TikTok έχει δημιουργήσει μια μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να διαφημιστούν και να προσεγγίσουν μια ενεργή και αφοσιωμένη κοινότητα. Ανακαλύπτοντας τον κόσμο του TikTok, μπορείτε να αναπτύξετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και να εκμεταλλευτείτε την τεράστια κοινότητα που προσφέρει.

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να επενδύσετε στη διαφήμιση στο TikTok

 1. Έκθεση σε τεράστιο κοινό
 2. Καινοτομία στον τρόπο παρουσίασης
 3. Διασκεδαστική αλληλεπίδραση
 4. Ενισχυμένος αλγόριθμος
 5. Αποδοτικότητα

Εξατομικευμένη Στρατηγική

Γνωρίζοντας ότι κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και στόχους, προτού αναλάβουμε τη διαφημιστική σου προβολή, εξετάζουμε παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοσή της.

Καταγραφή

Καταγράφουμε τους στόχους και τις ανάγκες που θέλεις να ικανοποιήσεις με την διαφήμιση της επιχείρισής σου στα Social Media.

Έρευνα

Εξετάζουμε τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοσή της όπως η στόχευση των χρηστών, το website σου, o ανταγωνισμός.

Στρατηγική

Σχεδιάζουμε τη βέλτιστη στρατηγική για την προώθηση της επιχείρησής σου και εκτιμούμε το Budget/Επένδυση που θα χρειαστείς.

Έναρξη προβολής

Στήνουμε τον διαφημιστικό λογαριασμό, δημιουργούμε τις διαφημίσεις Facebook Ads εξατομικευμένα για την επιχείρηση σου και αρχίζει η προβολή σου!

Αξιολόγηση

Παρακολουθούμε, βελτιστοποιούμε και σε ενημερώνουμε σε τακτική βάση μέσω reporting για την απόδοση της διαφήμισής σου.

ΤΡΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA;

Μάθε πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να προσελκύσεις νέους πελάτες

Τι λένε
οι πελάτες μας

Στο Χρυσό Οδηγό δίνουμε αξία στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

HELLAS WATER SUPPLY AE

Άριστη συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες, πάντα πρόθυμοι και διαθέσιμοι σε οποιαδήποτε ανάγκη της εταιρείας μας. Εξαιρετική προσέγγιση πελατών και αποτελέσματα

HELLAS WATER SUPPLY AE
Ιδιοκτήτης

Active Safety ΕΞΥΠΠ

Με τον Χρυσό Οδηγό υλοποιούμε όλες τις digital marketing ενέργειες της εταιρίας μας εδώ και χρόνια κι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο expertise των ανθρώπων του.

ΤΙΝΑ ΧΑΛΟΦΤΗ
Marketing Manager & Partner

ILIADIS CARGO SA

Η στοχευμένη και αποτελεσματική προβολή μας από το Χρυσό Οδηγό, συνέβαλλε σημαντικά στο να ξεχωρίσουμε ως εταιρεία στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο που δραστηριοποιούμαστε.

ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Chief Executive Officer

ΚΑΛΟΥΣΤΙΑΝ

Ο Χρυσός Οδηγός και οι συνεργάτες που μας υποστηρίζουν, μας μύησαν στον κόσμο του Digital Marketing, χαράζοντας μία tailor made στρατηγική αξιολογώντας τις ανάγκες και τη δυναμική της εταιρείας Καλουστιάν. Η συνεργασία αυτή μας βοήθησε να εμπιστευθούμε το internet και να επενδύσουμε στο Digital.

ΚΑΛΟΥΣΤΙΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ιδιοκτήτης

Πρόβαλε αποτελεσματικά την επιχείρησή σου με χορηγούμενες διαφημίσεις σε Facebook, Instagram και Messenger

Video Ads

Αφηγήσου τη «διαφημιστική ιστορία» σου με εικόνα, ήχο και κίνηση

Image Ads

Οδήγησε τους χρήστες στο site σου χρησιμοποιώντας εικόνες που τραβούν την προσοχή

Collection Ads

Οδήγησε τους χρήστες να ανακαλύψουν, να αναζητήσουν και να αγοράσουν από το Facebook

Carousel Ads

Πρόβαλε πολλά προϊόντα/υπηρεσίες μαζί με τις ξεχωριστές τους σελίδες

Instant Experience Ads

Κέρδισε την προσοχή του κοινού συνδυάζοντας ποικίλες μορφές περιεχομένου

Offer Ads

Πρόβαλλε προσφορές στους χρήστες για Online Αγορές ή Αγορές στο κατάστημα

Message Ads

Φέρε τους ενδιαφερόμενους σε επικοινωνία με την επιχείρησή σου και αύξησε τους πελάτες σου

Event Responses

Προώθησε και συγκέντρωσε συμμετοχές για την εκδήλωση της επιχείρησής σου

Story Ads

Προέτρεψε τους χρήστες σε συγκεκριμένες ενέργειες με μια καθηλωτική μορφή διαφήμισης

Case studies

Δες πως αναπτύχθηκαν, επιχειρήσεις σαν και τη δική σου!

0
επιχειρήσεις και επαγγελματίες προβλήθηκαν με τη βοήθεια του Χρυσού Οδηγού και είδαν πραγματικά κερδοφόρα αποτελέσματα

Συχνές Ερωτήσεις

Tο κόστος μίας διαφημιστικής καμπάνιας στη Facebook υπολογίζεται κατα βάση με το μοντέλο Pay-per-Click που που σημαίνει ότι πληρώνεις μόνο για κάθε για κάθε κλικ. Εν ολίγοις, κάθε φορά που ένας χρήστης κλικάρει τη διαφήμισή σου, πληρώνεις ένα ποσό που δεν ξεπερνά την τιμή που έχεις ορίσει ως μέγιστη. Το ποσό αυτό πολλαπλασιασμένο με τον αριθμό των κλικς μας δίνει το συνολικό κόστος της διαφημιστικής σου καμπάνιας.

Το κόστος, ενώ δεν ξεπερνά την μέγιστη τιμή που έχεις ορίσει, δεν είναι σταθερό γιατί επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Με τους κύριους να είναι, η στόχευσή σου, ο ανταγωνισμός, το στήσιμο των καμπανιών Facebook ads και διαφημίσεών σου.

Οι δυνατότητες και τα οφέλη που μπορείς να αποκομίσεις από τις διαφημίσεις Facebook Ads είναι πάρα πολλές, με το μεγάλο πλεονέκτημά του να είναι η δυνατότητα που σου δίνει στο να στοχεύσεις χρήστες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τόσο δημογραφικά, όσο και από άποψη ενδιαφερόντων. Έτσι μπορείς να στοχεύεις χρήστες με βάση την περιοχή, την ηλικία, το φύλλο αλλά και με βάση ενδιαφέροντα όπως μόδα, μουσική, lifestyle κλπ.

Ενδεικτικά μερικές από τις πιο σημαντικες  δυνατότητες είναι: 

Να αυξήσεις τους πελάτες σου, προβάλλοντας την επιχείρησή σου, τα προϊόντα ή/και υπηρεσίες σου, σε χρήστες που έχουν κοινά χαρακτηριστικά με αυτά των πελατών σου.

Να προβάλλεις την επιχείρησή σου, σε μεγάλο αριθμό χρηστών με διαφορετικού τύπου περιεχόμενο (π.χ. κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, gifs, slideshow), αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σου. Χρησιμοποιώντας τους διαφορετικούς τύπους Facebook Ads.

Να προσεγγίσεις πιθανούς πελάτες όταν περιηγούνται στο Facebook, στο Instagram αλλά και στο Messenger.  

Να αυξήσεις τις πωλήσεις του e-shop σου προβάλλοντας τα προϊόντα σου με φωτογραφίες, τιμές, περιγραφή, τύπο προϊόντος, αριθμό αποθέματος και πολλές χρήσιμες ακόμη πληροφορίες, μέσω του Facebook Product Catalogue.   

Να επαναστοχεύσεις επισκέπτες του website σου που δεν έγιναν πελάτες σου, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία να τους κερδίσεις. Χρησιμοποιώντας τακτικές Remarketing

Παρόλο που η δημιουργία μιας καμπάνιας Facebook Ads φαίνεται εύκολη, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλή. Πρέπει να λάβεις υπόψη πολλούς παράγοντες οι οποίοι θα ελαχιστοποιήσουν το κόστος και θα αυξήσουν την απόδοση της διαφήμισης σου.

Ένα Agency – με μεγάλη εμπειρία στη διαφήμιση στα social media, όπως ο Χρυσός Οδηγός, διαθέτει εξειδικευμένους επαγγελματίες που έχουν εργαστεί σε παρόμοια έργα στο παρελθόν, είναι γνώστες της αγοράς και των διαφορετικών κλάδων και επιχειρήσεων που την απαρτίζουν. Επιπλέον, έχουν πρόσβαση σε εργαλεία, τεχνικές και γνώση, χάρη στις σχέσεις τους με άλλες εταιρείες που παρέχουν εργαλεία για διαφημιστικές λύσεις (π.χ. Facebook κ.ά.).

Αυτό σημαίνει ότι οι συνεργάτες σου στο Χρυσό οδηγό είναι σε θέση να γνωρίζουν τι αποδίδει και τι όχι, να μπορούν να σε καθοδηγήσουν σωστά για τις επόμενες κινήσεις σου, καθώς:

 • Μειώνουν τη πιθανότητα για λάθος εκτίμηση του κόστους προβολής της επιχείρησης σου και επιπλέον χρεώσεις (π.χ. από λάθη).
 • Προσφέρουν ξεκάθαρες πληροφορίες για το πώς αποδίδουν οι Facebook Ads διαφημίσεις σου.
 • Σου εξοικονομούν χρόνο και χρήματα καθώς αναλαμβάνουν εξολοκλήρου την προβολή σου σε Facebook, Instagram και Messenger (Δεν χρειάζονται επιπλέον άτομα και ενεργείς από την πλευρά σου).
 • Επωφελείσαι, από τους εσωτερικούς ελέγχους και διαδικασίες. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το ποιος θα επικοινωνεί μαζί σου, για το αν υπάρχει έλεγχος στις καμπάνιες σου ή για το αν το report θα φτάσει στα χέρια σου ετεροχρονισμένα.

Με λίγα λόγια έχεις Ασφάλεια και Επιθυμητά Αποτελέσματα.

Σε περίπτωση που δεν έχεις τη δυνατότητα να ενσωματώσεις και να παραμετροποιήσεις τον απαραίτητο για την διαφήμισή σου κώδικα του Facebook Pixel για Remarketing, Dynamic Remarketing και Conversion Tracking.

Μπορείς να αξιοποιήσεις την αντίστοιχη υπηρεσία και να αφήσεις εμάς να αναλάβουμε την ενσωμάτωση και παραμετροποίηση τους, ώστε να έχεις βέλτιστη απόδοση και απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα για τις Facebook Ads καμπάνιες σου.

Scroll to Top

Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!