Διαφήμιση με Criteo

χρυσος οδηγος criteo partner badge

Ενδιαφέρεσαι να προωθήσεις τα προϊόντα σου με την αποδοτική τεχνολογία & τα καθηλωτικά Ads του Criteo;

0 δις
Online Αγοραστές Παγκοσμίως
0 δις
Αγορές Παγκοσμίως
> 50 δις
Online Έσοδα

Γιατί διαφήμιση με Criteo;

Προβάλλεις τα προϊόντα σου στο σωστό αγοραστικό κοινό και αυξάνεις την αποδοτικότητα της διαφημιστικής σου επένδυσης με δυνατότητες επαναστόχευσης στο ανοιχτό διαδίκτυο – Open Internet (δηλαδή χωρίς περιορισμούς από πλατφόρμες, π.χ. μόνο στο περιβάλλον του Facebook).

Τεράστιος Όγκος Δεδομένων

Η Criteo συγκεντρώνει και αναλύει δεδομένα από δισεκκατομύρια αγοραστές παγκοσμίως και έχει τη δυνατότητα μέσω αλγορίθμων να αναγνωρίζει συμπεριφορές και αγοραστικές δυνατότητες.

Μοναδικά Στοχευμένα Κοινά

Λόγω του όγκου των δεδομένων, η Criteo  κατηγοριοποιεί τους αγοραστές σε γκρουπς με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα οι διαφημίσεις να είναι ιδιαίτερα στοχευμένες.

Καθηλωτικές Διαφημίσεις

Γνωρίζοντας ήδη τι θέλουν οι αγοραστές, μπορείς με την Criteo να τους δείχνεις προσωποποιημένες διαφημίσεις που δίνουν αξία και καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Τι δυνατότητες μου δίνει η διαφήμιση Criteo;

Με τη διαφήμιση μέσω Criteo μπορείς να καλύψεις όλα τα στάδια αγοραστικής πρόθεσης, από την αναγνώριση του brand σου μέχρι και τις επαναληπτικές αγορές από τους πελάτες σου. 

Στάδιο Αναγνωρισιμότητας Brand: Κάθε δυνητικός αγοραστής πρέπει να προσεγγιστεί μοναδικά και με το σωστό μήνυμα για να κλικάρει τη διαφήμισή σου και να γνωρίσει έτσι το brand σου και τα προϊόντα που προσφέρεις!

Στάδιο Αύξησης Επισκεψιμότητας & Πωλήσεων: Κατά μέσο όρο μόνο ένα 3-5% των επισκεπτών σου μετρατρέπεται σε αγοραστές. Χρησιμοποιώντας στρατηγικές όπως remarketing μπορείς να αυξήσεις το ποσοστό μετατρεψιμότητας! 

Στάδιο Εμπιστοσύνης και Επαναλαμβανόμενων Αγορών: Γνωρίζοντας ότι το 14% των πελατών σου αγοράζει για 2η φορά από σένα, σημαίνει οτι πρέπει να επενδύσεις στο χτίσιμο εμπιστοσύνης μαζί τους. Η Criteo με προτεινόμενα παρεμφερή προϊόντα ή μέσω cross sell σου δίνει τη δυνατότητα να τους μετατρέψεις σε μόνιμους πελάτες!

Διαφήμιση με Criteo Ads

Η πλατφόρμα Criteo ξεχωρίζει από τις πιο γνωστές πλατφόρμες, όχι μόνο για τις δυνατότητες στόχευσης που διαθέτει αλλά και για τα ευπροσάρμοστα είδη διαφημίσεων. Προσφέρει μια γκάμα από πολλά formats ανάλογα το στάδιο αγοραστικής πρόθεσης που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό!

CRITEO ADVERTISING

Γιατί να επιλέξεις εμάς για τη διαφήμισή σου με Criteo;

Έχοντας εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στην online διαφήμιση, συνεργαστήκαμε με την Criteo ώστε να δώσουμε ένα ακόμη ισχυρό όπλο στους πελάτες μας για τη μεγιστοποίηση των κερδών τους. Εφαρμόζουμε συγκεκριμένη στρατηγική  σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές και την υπάρχουσα απόδοση του site σου, και εκμεταλευόμαστε όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας Criteo προς όφελός σου. 

  • Είμαστε Premium Partner της Criteo

  • Έχουμε εμπειρία σε πάνω από 350 Επαγγελματικούς κλάδους

  • Αναλαμβάνουμε εξ'ολοκλήρου τη διαφήμισή σου χωρίς εσύ να χάνεις χρόνο

  • Δίνουμε πρόβλεψη για την απόδοση της διαφήμισής σου εξ'αρχής

  • Βελτιστοποιούμε τη στρατηγική της διαφήμισής σου

  • Παρέχουμε τακτικό reporting με την απόδοση της διαφημιστικής σου εππένδυσης

Εξατομικευμένη Στρατηγική

Γνωρίζοντας ότι κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και στόχους, προτού αναλάβουμε τη διαφημιστική σου προβολή, εξετάζουμε παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοσή της.

Καταγραφή

Καταγράφουμε τους στόχους και τις ανάγκες που θέλεις να ικανοποιήσεις με την διαφήμιση της επιχείρισής σου στo Criteo.

Έρευνα

Εξετάζουμε τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοσή της διαφήμισής όπως το website σου, oι πωλήσεις σου κ.α.

Στρατηγική

Σχεδιάζουμε τη βέλτιστη στρατηγική για την προώθηση της επιχείρησής σου και εκτιμούμε το Budget/Επένδυση που θα χρειαστείς.

Έναρξη προβολής

Στήνουμε τον διαφημιστικό λογαριασμό, δημιουργούμε τις διαφημίσεις Criteo Ads εξατομικευμένα για την επιχείρησή σου και αρχίζει η προβολή σου!

Αξιολόγηση

Παρακολουθούμε, βελτιστοποιούμε και σε ενημερώνουμε σε τακτική βάση μέσω reporting για την απόδοση της διαφήμισής σου.

Aναπτυξε την Επιχειρησή σου!

Μάθε πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να προσελκύσεις νέους πελάτες

Τι λένε
οι πελάτες μας

Στο Χρυσό Οδηγό δίνουμε αξία στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

HELLAS WATER SUPPLY AE

Άριστη συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες, πάντα πρόθυμοι και διαθέσιμοι σε οποιαδήποτε ανάγκη της εταιρείας μας. Εξαιρετική προσέγγιση πελατών και αποτελέσματα

HELLAS WATER SUPPLY AE
Ιδιοκτήτης

Active Safety ΕΞΥΠΠ

Με τον Χρυσό Οδηγό υλοποιούμε όλες τις digital marketing ενέργειες της εταιρίας μας εδώ και χρόνια κι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο expertise των ανθρώπων του.

ΤΙΝΑ ΧΑΛΟΦΤΗ
Marketing Manager & Partner

ILIADIS CARGO SA

Η στοχευμένη και αποτελεσματική προβολή μας από το Χρυσό Οδηγό, συνέβαλλε σημαντικά στο να ξεχωρίσουμε ως εταιρεία στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο που δραστηριοποιούμαστε.

ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Chief Executive Officer

ΚΑΛΟΥΣΤΙΑΝ

Ο Χρυσός Οδηγός και οι συνεργάτες που μας υποστηρίζουν, μας μύησαν στον κόσμο του Digital Marketing, χαράζοντας μία tailor made στρατηγική αξιολογώντας τις ανάγκες και τη δυναμική της εταιρείας Καλουστιάν. Η συνεργασία αυτή μας βοήθησε να εμπιστευθούμε το internet και να επενδύσουμε στο Digital.

ΚΑΛΟΥΣΤΙΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ιδιοκτήτης

Συχνές Ερωτήσεις

Το Criteo είναι μια μορφή διαφήμισης προβολής (display advertising), η οποία σε πραγματικό χρόνο εμφανίζει διαδραστικές διαφημίσεις με banner. Οι οποίες δημιουργούνται με βάση τις προτιμήσεις και την online συμπεριφορά του εκάστοτε χρήστη αξιοποιώντας την τεχνολογία ΑΙ (Artificial Intelligent). Τις διαφημίσεις μπορείς να τις συναντήσεις στα digital κανάλια όπως: websites, mobile, video, applications και social media.

To Criteo πρωταγωνιστεί ως κανάλι για επαναστόχευση κοινών (Remarketing). Κοινά όπως: επισκέπτες του website σου, επισκέπτες που είδαν συγκεκριμένο προϊόν / υπηρεσία χωρίς να προβούν σε αγορά ή συμπλήρωση φόρμας, επισκέπτες του eshop σου που εγκατάλειψαν το καλάθι τους χωρίς να ολοκληρώσουν την αγορά κ.α..

Τα ζητούμενα κοινά επαναπροσεγγίζονται στο ανοιχτό διαδίκτυο – Open Internet (δηλαδή χωρίς περιορισμούς από πλατφόρμες, π.χ. μόνο στο περιβάλλον του Facebook) και χρησιμοποιεί τη τεχνητή νοημοσύνη για να τους προβάλλει διαφημίσεις με βάση τα ενδιαφέροντα του εκάστοτε χρήστη ώστε να αυξήσει την πιθανότητα για μετατροπή του χρήστη σε πελάτη.

Η πλατφόρμα του Criteo δεν μένει μόνο στην επαναστόχευση κοινών, καθώς αξιοποιεί τον τεράστιο όγκο δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται σε πραγματικό χρόνο (2,5δις πραγματικοί χρήστες)  για να σου προσφέρει διαφημιστικές λύσεις για όλα τα στάδια του customer journey.

Tο κόστος μίας διαφημιστικής καμπάνιας Criteo υπολογίζεται βάσει του μοντέλου Pay-per-Click. Που σημαίνει ότι πληρώνεις μόνο όταν ένας χρήστης κάνει κλικ σε μια Criteo διαφήμιση και μεταβεί στο website σου.

Για να ξεκινήσεις θα πρέπει να εγκατασταθεί στο website σου ο απαραίτητος για την Criteo διαφήμισή σου κώδικας.

Ένα Agency – Διακεκριμένος Συνεργάτης (Premium Partner) της Criteo, όπως ο Χρυσός Οδηγός, διαθέτει εξειδικευμένους επαγγελματίες που έχουν εργαστεί σε παρόμοια έργα στο παρελθόν, είναι γνώστες της αγοράς και των διαφορετικών κλάδων και επιχειρήσεων που την απαρτίζουν.

Επιπλέον, έχει πρόσβαση σε εργαλεία, τεχνικές και γνώση, χάρη στην καθημερινη συνεργασία με την ομάδα της Criteo. Αυτό σημαίνει ότι οι συνεργάτες σου στο Χρυσό οδηγό είναι σε θέση να γνωρίζουν τι αποδίδει και τι όχι, να μπορούν να σε καθοδηγήσουν σωστά για τις επόμενες κινήσεις σου, καθώς:

  • Μειώνουν την πιθανότητα για λάθος εκτίμηση του κόστους προβολής της επιχείρησής σου και τις επιπλέον χρεώσεις.
  • Προσφέρουν ξεκάθαρες πληροφορίες για το πως αποδίδουν οι διαφημίσεις σου.
  • Σου εξοικονομούν χρόνο και χρήματα καθώς αναλαμβάνουν εξ’ ολοκλήρου την προβολή σου στo οικοσύστημα της Criteo (Δεν χρειάζεσαι επιπλέον άτομα και ενέργειες).
  • Επωφελείσαι, από τους εσωτερικούς ελέγχους και διαδικασίες. Έτσι δεν έχεις να ανησυχείς για το ποιος θα επικοινωνεί μαζί σου, για το αν υπάρχει έλεγχος στις καμπάνιες σου ή για το αν το report θα φτάσει στα χέρια σου ετεροχρονισμένα.

Με λίγα λόγια έχεις Ασφάλεια και Επιθυμητά Αποτελέσματα.

Case studies

Δες πως αναπτύχθηκαν επιχειρήσεις σαν και τη δική σου!

0
επιχειρήσεις και επαγγελματίες προβλήθηκαν με τη βοήθεια του Χρυσού Οδηγού και είδαν πραγματικά κερδοφόρα αποτελέσματα
Scroll to Top

Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!