Προβολή στο xo.gr

Προώθηση προσφορών μέσω του xo.gr

Πρόβαλε τις προσφορές της επιχείρησής σου μέσω του xo.gr και προσέλκυσε νέους πελάτες!

Οι προσφορές είναι ένας έξυπνος τρόπος για να «τραβήξεις» την προσοχή νέων πελατών να σε δοκιμάσουν αλλά και υφισταμένων να σε «ξαναθυμηθούν».

Με τις προσφορές στο xo.gr, μπορείς να προβάλλεις προσφορές, ειδικές τιμές και εκπτώσεις όλο το χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες σου όσο συχνά επιθυμείς!

«Χρυσή» προβολή των προσφορών σου Ειδική ένδειξη της προσφοράς στις σελίδες αποτελεσμάτων και pop-up banner για να ενημερώνει τον επισκέπτη του προφίλ σου για την ύπαρξη της ώστε να μην την χάνει κανείς!

Πιο ψηλά από τους ανταγωνιστές σου… Η ύπαρξη προσφοράς δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στην κατάταξη της προβολής σου έναντι του ανταγωνισμού της κατηγορίας σου

Ταυτόχρονη εμφάνιση μέχρι και 3 προσφορών στην προβολή σου Με διαφορετικό περιεχόμενο για κάθε μία από αυτές (τίτλο, περιγραφή, φωτογραφίες) μπορείς να προσελκύσεις κάθε είδος πελάτη που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου

Ευελιξία στη χρονική διάρκεια ισχύος της κάθε προσφοράς Οι προσφορές ακολουθούν τις ανάγκες του επαγγελματία ο οποίος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη χρονική διάρκεια που μπορεί να είναι από ελάχιστες ώρες έως 1 έτος

Γιατί προβολή με το Χρυσό Οδηγό;

  • Διαθέτουμε 49 χρόνια εμπειρίας και έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις
  • Έχουμε περισσότερες από 7,5 εκατομμύρια επισκέψεις μηνιαίως
  • Είμαστε η μόνη πλατφόρμα που προσφέρει τη δυνατότητα εγγυημένης γεωγραφικής στόχευσης

Προώθησε τις προσφορές σου

Κλείσε μία συνάντηση με ένα Σύμβουλο Διαφήμισης για να συζητήσετε τις ανάγκες προβολής της εταιρείας σου & να βρείτε την κατάλληλη Στρατηγική Προώθησης

Συχνες Ερωτησεις

Υπάρχει κάποια προϋπόθεση για να μπορώ να προβάλλω τις προσφορές μου στο xo.gr;

Μοναδική προϋπόθεση για να έχεις τη δυνατότητα να προβάλλεις εκπτώσεις και προσφορές είναι η ύπαρξη βασικού προϊόντος Profile Page.

Πώς προβάλλεται μία προσφορά μέσα στο xo.gr;

Η κάθε προσφορά έχει τη δική της σελίδα περιεχομένου, με τίτλο και περιγραφή της προσφοράς, διαφορετικές φωτογραφίες, διαφορετική αρχή και λήξη και διαφορετικό τρόπο με τον οποίο ο χρήστης θα επικοινωνήσει με τον πελάτη του xo.gr σχετικά με την αναρτημένη προσφορά.

Θα ενημερώνομαι πότε λήγει μία προσφορά μου;

Φυσικά! Δέκα μέρες πριν την λήξη της προσφοράς θα ενημερώνεσαι αυτόματα ότι η προσφορά σου θα ολοκληρωθεί για να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις την προβολή της ίδιας ή θα την αντικαταστήσεις με μία νέα.

Μάθε πως να αναπτύξεις αποτελεσματικά την επιχείρησή σου!Θέλω να Μάθω για:

 


Μάθετε περισσότερα για τη πολιτική απορρήτου εδώ

 ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ

της επιχείρησής σου 

3,8 Εκατομμύρια Επισκέπτες

κάθε μήνα αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σου!

Μάθε Πως θα Κερδίσεις Νέους Πελάτες μεσω Internet!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις κάθε εβδομάδα Tips & Χρήσιμα Άρθρα για το Digital Marketing!

Μάθετε περισσότερα για τη πολιτική απορρήτου εδώ