PPC BANNER 1

Διαφήμιση στη Google – με Google Ads

Η στοχευμένη προβολή σου σε επιλεγμένο κοινό!

Η διαφήμισή σου εμφανίζεται στους υποψήφιους πελάτες σου, ακριβώς τη στιγμή που είτε αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου στη μηχανή αναζήτησης της Google, είτε δείχνουν ενδιαφέρον γι’ αυτά μέσα από σχετικές αναζητήσεις σε website τρίτων.

Η απόδοση της διαφήμισής σου είναι εμφανής από τις πρώτες κιόλας ημέρες, ενώ εξειδικευμένοι επαγγελματίες παρακολουθούν σε σταθερή βάση την καμπάνια σου, βελτιώνοντας την απόδοσή της μήνα με το μήνα.

Μετρήσιμα αποτελέσματαΗ μηνιαία απόδοση της διαφήμισής σου αποτυπώνεται σε αριθμούς, καθώς «μεταφράζεται» άμεσα σε κλικ και πωλήσεις.

Στόχευση σε δυνητικούς πελάτεςΗ προβολή γίνεται στοχευμένα σε πιθανούς πελάτες, είτε βάσει γεωγραφικών κριτηρίων (τοπικών ή παγκόσμιων) είτε βάσει ενδιαφερόντων & λέξεων-κλειδιών.

RemarketingΗ διαφήμιση επαναπροβάλλεται διαφοροποιημένη σε χρήστες που έχουν ήδη επισκεφθεί το website σου, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία να τους κερδίσεις.

Budget στα μέτρα σουΗ χρέωση ακολουθεί το μοντέλο PPC (Pay Per Click), δηλαδή πληρώνεις μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σου.

Γιατί Google AdWords με το Χρυσό Οδηγό

  • Έχουμε διαχειριστεί πάνω από 1.700 AdWords Accounts με στόχευση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
  • Είμαστε Premier SMB Partner της Google στην Ελλάδα.
  • Διαθέτουμε εξειδικευμένους Account Managers πιστοποιημένους με το Google Qualified Advertising Professionals Certificate.
  • Το 2013 βραβευτήκαμε με το με το Google PSP Display Champion Award για την αποτελεσματικότητα των display καμπανιών μας.

Στόχευσε στις Ανάγκες των Πελατών σου!

Κλείσε μία Συνάντηση με ένα Σύμβουλο Διαφήμισης του Χρυσού Οδηγού, για να συζητήσετε τις ανάγκες σου και να σε καθοδηγήσει για την καλύτερη δυνατή Στρατηγική Προώθησης της Επιχείρησης σου.

Συχνες Ερωτησεις

Γιατί να επιλέξω έναν επίσημο πιστοποιημένο συνεργάτη της Gοοgle για τη διαχείριση των καμπανιών μου;

Παρόλο που η δημιουργία μιας καμπάνιας Google Ads φαίνεται εύκολη, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλή. Πρέπει να λάβεις υπόψη πολλούς παράγοντες οι οποίοι θα ελαχιστοποιήσουν το κόστος και θα αυξήσουν την απόδοση της καμπάνιας.

Ένας Διακεκριμένος Συνεργάτης (Premier Partner) της Google, όπως ο Χρυσός Οδηγός, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που εγγυώνται τη δημιουργία καμπανιών με τη μέγιστη απόδοση και το μικρότερο δυνατό κόστος, διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητά τους.

Οι διαφημίσεις μου εμφανίζονται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας;

Στις καμπάνιες Google AdWords ορίζεται ένας ημερήσιος προϋπολογισμός. Κάθε φορά που κάποιος χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σου, αφαιρείται από τον προϋπολογισμό το κόστος του κλικ. Αν ο προϋπολογισμός σου εξαντληθεί μέσα στην ημέρα, οι διαφημίσεις σου σταματούν να προβάλλονται.

Στο Χρυσό Οδηγό διαχειριζόμαστε σωστά τον ημερήσιο προϋπολογισμό σου, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη διάρκεια προβολής κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πληρώνω κάθε φορά που εμφανίζεται η διαφήμισή μου;

Τα Google AdWords ακολουθούν το μοντέλο χρέωσης PPC (Pay Per Click). Αυτό σημαίνει ότι πληρώνεις, μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σου και όχι όταν αυτή εμφανίζεται σε κάποιον χρήστη.

Μπορεί ο Χρυσός Οδηγός να αναλάβει την ενσωμάτωση και παραμετροποίηση του κώδικα Remarketing, Dynamic Remarketing και Conversion Tracking;

Ναι! Αξιοποιώντας την αντίστοιχη υπηρεσία, αφήστε το Χρυσό Οδηγό να αναλάβει για εσάς την ενσωμάτωση και παραμετροποίηση όλων των απαραίτητων Tags (Remarketing, Dynamic Remarketing, Conversion Tracking), ώστε να έχετε βέλτιστη απόδοση και απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα για τις καμπάνιες σας.

Μάθε πως να αναπτύξεις αποτελεσματικά την επιχείρησή σου!Θέλω να Μάθω για:

 


Μάθετε περισσότερα για τη πολιτική απορρήτου εδώ

 ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ

της επιχείρησής σου 

3,8 Εκατομμύρια Επισκέπτες

κάθε μήνα αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σου!

Μάθε Πως θα Κερδίσεις Νέους Πελάτες μεσω Internet!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις κάθε εβδομάδα Tips & Χρήσιμα Άρθρα για το Digital Marketing!

Μάθετε περισσότερα για τη πολιτική απορρήτου εδώ