Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μελέτη, σχεδιασμός και δημιουργία ιστοσελίδας με βάση τις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες!​

pc με home page από υπό κατασκευή site
0 +
Κατασκευές Website
> 0
Επαγγελματικές Κατηγορίες
0
Χρόνια Εμπειρίας

4 Λόγοι για να επιλέξεις το Χρυσό Οδηγό για το Website σου

Έχουμε την Εμπειρία

Έχουμε κατασκευάσει περισσότερα από 4.500 websites σε περισσότερες από 600 επαγγελματικές κατηγορίες.

Έχουμε την Τεχνογνωσία

Eφαρμόζουμε τις βέλτιστες seo τεχνικές και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που «παίζουν» σε όλες τις συσκευές.

Έχουμε τους Ανθρώπους

Μαζί με τον προσωπικό σου σύμβουλο, υπάρχει μια ομάδα από διαχειριστές έργου, developers, γραφίστες και επιμελητές κειμένων που εξασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα της ιστοσελίδας σου.

Έχουμε την Τεχνογνωσία

Eφαρμόζουμε τις βέλτιστες seo τεχνικές και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που «παίζουν» σε όλες τις συσκευές.

Είμαστε Δίπλα σου

Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σου, κατοχυρώνουμε το domain, δημιουργούμε τα emails σου, παρέχουμε εκπαίδευση και αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξή της.

Κατασκευή Ιστοσελίδας στα Μέτρα σου

Σύγχρονη, Responsive και Ασφαλή Ιστοσελίδα με Χαμηλό Κόστος

Φιλική στις μηχανές αναζήτησης

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που είναι SEO Friendly και πληρούν τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές για να σε βρίσκουν εύκολα οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

Εύκολο στη διαχείριση
Χρησιμοποιούμε τις πιο διαδεδομένες και φιλικές προς τον χρήστη πλατφόρμες διαχείρισης ιστοσελίδων.

Παράδειγμα με τη δημιουργία ενός mobile friendly eshop μενού
Προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές

Η responsive κατασκευή ενός website εξασφαλίζει ότι το site σου «παίζει» σωστά σε όλες τις συσκευές, χωρίς zoom και είναι εύχρηστο σαν ένα απλό application.

Τεχνικά άρτιο και ασφαλές
Παρέχουμε αξιόπιστο Hosting/Φιλοξενία σε νέους servers με αυξημένα επίπεδα ασφαλείας και ταχύτητας. Πραγματοποίουμε τακτικές αναβαθμίσεις για την αποφυγή κενών σε θέματα ασφαλείας.

Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή;

Έχεις αμφιβολίες σχετικά με την απόδοση του Website σου;

Τι λένε
οι πελάτες μας

Στο Χρυσό Οδηγό δίνουμε αξία στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Μπουρδανιώτης Νικόλαος

Συνεργάζομαι με το χρυσό οδηγό 8 χρόνια. Σκοπός μου με τη συνεργασία αυτή ήταν να μου κατασκευάσουν ένα site το οποίο θα εμφανίζεται στις πρώτες θέσης στις αναζητήσεις της Google με λέξεις κλειδιά. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό μιας και το site μου κατατάσσεται μονιμος στις 3 πρώτες θέσεις αναζήτησης.

 

ΑΛΦΑ SERVICE
Ιδιοκτήτης
ECO BUILDINGS Α.Ε.

Η πολυετής εμπειρία του Χρυσού Οδηγού στο χώρο και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, κατέστησαν τη συνεργασία μας μια εμπειρία μοναδική και ενέπνευσαν σιγουριά ώστε να εμπιστευθούμε την δημιουργία της ψηφιακής μας παρουσίας όχι μόνο στα social media αλλά και σε και όλο το διαδικτυακό κόσμο, από απλές προβολές μέχρι και τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, με πρωτότυπες πάντα ιδέες και σεβασμό στο χαρακτήρα της επιχείρησης μας.
Συνεχίζουμε δυναμικά!

ECO BUILDINGS Α.Ε.
Ιδιοκτήτης
HELLAS WATER SUPPLY AE

Άριστη συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες, πάντα πρόθυμοι και διαθέσιμοι σε οποιαδήποτε ανάγκη της εταιρείας μας. Εξαιρετική προσέγγιση πελατών και αποτελέσματα

HELLAS WATER SUPPLY AE
Ιδιοκτήτης
Active Safety ΕΞΥΠΠ

Με τον Χρυσό Οδηγό υλοποιούμε όλες τις digital marketing ενέργειες της εταιρίας μας εδώ και χρόνια κι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο expertise των ανθρώπων του.

ΤΙΝΑ ΧΑΛΟΦΤΗ
Marketing Manager & Partner
φωτογραφεία με laptop που απεικονίζει την αρχική σελίδα από eshop με είδη κομμωτικής που έχουμε κατασκευάσει

Κατασκευή Responsive Ιστοσελίδων που προσαρμόζονται σωστά σε όλες τις συσκευές.

Smartphone, Tablet, Laptop, Desktop, Smart TV δεν έχει καμία σημασία! Η εικόνα του Website σου είναι άψογα προσαρμοσμένη σε όλες τις συσκευές χάρη στο Responsive Design! Οι χρήστες της Ιστοσελίδας σου βλέπουν τη σωστή απεικόνισή της, ανεξάρτητα από τη συσκευή και το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιούν.

Κάνουμε τις μηχανές Αναζήτησης να μιλούν για την ιστοσελίδα σου!

Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες SEO – friendly πρακτικές κατασκευής ιστοσελίδων, έτσι ώστε να κάνουμε τις μηχανές αναζήτησης τον καλύτερο φίλο της ιστοσελίδας σου.

Επιπλέον, η εξειδικευμένη ομάδα των SEO Copywriters αναπροσαρμόζει τα κείμενα της ιστοσελίδας σου, προκειμένου οι μηχανές αναζήτησης και οι χρήστες να διαβάζουν το κατάλληλο περιεχόμενο.

Μας Εμπιστεύτηκαν

4,500

επιχειρήσεις και επαγγελματίες για την κατασκευή του Website τους

Διάλεξε την Ιστοσελίδα που σου ταιριάζει!

Κατασκευή Single Page Site

Η κατασκευή ιστοσελίδας τύπου Single Page αποτελεί την ιδανική λύση για σένα που ψάχνεις ένα γρήγορο και συνοπτικό τρόπο να παρουσιάσεις τον εαυτό σου ή την επιχείρησή σου online.
 • Βελτιστοποίηση SEO
 • Mobile Friendly - Responsive
 • Κειμενογράφηση
 • Σύνδεση με Google Analytics
 • Τεχνική Υποστήρηξη
 • Τακτικά Updates και Back-ups

Κατασκευή Website

Με την κατασκευή ενός πολυσέλιδου Website εξασφαλίζεις μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο. Mπορείς να περιγράψεις αναλυτικά τις δραστηριότητές σου, προβάλλοντας και ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά.
 • Βελτιστοποίηση SEO
 • Mobile Friendly - Responsive
 • Κειμενογράφηση
 • Σύνδεση με Google Analytics
 • Τεχνική Υποστήρηξη
 • Τακτικά Updates και Back-ups

Κατασκευή E-Shop

Ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, που σου επιτρέπει να προβάλλεις και να πουλήσεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ή και του κόσμου.
 • Διασύνδεση με Τράπεζα & ERP
 • Εύκολο Check Out
 • Βελτιστοποίηση SEO
 • Mobile Friendly - Responsive
 • Κειμενογράφηση
 • Σύνδεση με Google Analytics
 • Τακτικά Updates και Back-ups
 • Τεχνική Υποστήρηξη

Συχνές Ερωτήσεις

Μια σωστή επαγγελματική παρουσία χτίζεται σταδιακά. Ένα από τα βασικά βήματα είναι η δημιουργία του website της επιχείρησής σου.

Το digital ήρθε για να μείνει. Ο κόσμος πλέον στην πλειοψηφία του ψάχνει διαδικτυακά για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία θέλει να αγοράσει, εξετάζει πολλές πηγές πληροφόρισης, διαβάζει περιεχόμενο και κριτικές, κοιτάζει τιμές προϊόντων. Σε όλα αυτά βοηθάει το website σου παρέχοντας πάντα την πληροφορία που θέλει ο επισκέπτης αρκεί να σε βρίσκει εύκολα στις μηχανές αναζήτησης.

Το website λοιπόν είναι η πληρέστερη και καλύτερη εικόνα της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο. 

Η παρουσίαση διαφορετικών προϊόντων ή υπηρεσιών σε ξεχωριστές σελίδες δίνει τη δυνατότητα ενίσχυσης της κατάταξης του website σου στις μηχανές αναζήτησης με διαφορετική στόχευση ανά σελίδα, δηλαδή με διαφορετικές λέξεις-κλειδιά.

Επίσης, αυτός ο τρόπος παρουσίασης μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά επιπλέον ενέργειες προβολής, όπως καμπάνιες Google Ads για μια πιο ολοκληρωμένη digital παρουσία.

Η Single Page Ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα παρουσίασης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου σε μία και μόνο σελίδα, με απλό και λειτουργικό τρόπο. O επισκέπτης λαμβάνει σύντομες, αλλά σαφείς και χρήσιμες πληροφορίες για τη δραστηριότητά σου, χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθεί σε πολυάριθμες σελίδες. 

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που είτε επιθυμούν να έχουν μια συνοπτική, αλλά περιεκτική διαδικτυακή παρουσία, είτε παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα που μπορούν να περιγραφούν με λίγα λόγια και άρα δεν απαιτούν ένα πολυσέλιδο website για την επαρκή παρουσίασή τους.

Η Responsive ιστοσελίδα ουσιαστικά προσαρμόζεται δυναμικά σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό μιας οθόνης. 

Τα smartphones, καθώς και άλλες κινητές συσκευές, είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ και είναι το μέσο με το οποίο οι χρήστες του διαδικτύου επικοινωνούν, ενημερώνονται αλλά και πραγματοποιούν τις ηλεκτρονικές αγορές τους.

Οι αναζητήσεις μέσω κινητών έχουν ξεπεράσει τις αναζητήσεις που γίνονται από desktop εδώ και λίγα χρόνια. Επομένως, το να έχεις ένα responsive website δε θα πρέπει να το θεωρείς δευτερεύουσας σημασίας.

Η Google δίνει προτεραιότητα σε mobile friendly ιστοσελίδες σε σχέση με εκείνες που δεν είναι φιλικές προς κινητά. Εάν έχεις μια mobile friendly ιστοσελίδα τότε έχεις αποκτήσει ένα προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σου, μιας και η ιστοσελίδα σου θα έχει καλύτερο ranking στα οργανικά αποτελέσματα.

Οι χρήστες του διαδικτύου, δηλαδή οι δυνητικοί και υφιστάμενοι πελάτες σου, χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για να ψάξουν πληροφορίες, προϊόντα και υπηρεσίες περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αν δεν έχεις βελτιστοποιήσει την ιστοσελίδα σου για κινητά τότε δε μπορείς να τους προσφέρεις την εμπειρία που αναμένουν.

Το κόστος κατασκευής ενός website διαφέρει ανάλογα με τις απαιτήσεις. Ο Χρυσός Οδηγός προσφέρει όλα τα είδη ιστοσελίδων και ξεκινάει από την πιο απλή μορφή σε άκρως οικονομική τιμή. Αν υπάρχει ανάγκη για πιο περίπλοκες ιστοσελίδες μας δίνετε ποιες είναι οι ανάγκες σας και δημιουργούμε για εσάς ειδική πρόταση με ειδική τιμή. Όπως κι αν έχει μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον Σύμβουλο Διαφήμισης του Χρυσού Οδηγού ζητώντας προσφορά. 

Scroll to Top

Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!