Δωρεάν Έρευνα

Ιατρικό Μάρκετινγκ: Πως ο Ασθενής Επιλέγει τον Γιατρό του Μέσω του Διαδικτύου

Μάθε πως μπορείς να αυξήσεις τα ραντεβού σου και να βοηθήσεις νέους ασθενείς

Διαβάζοντας την Έρευνα θα Μάθεις:

Έρευνα για το Ιατρικό Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Το Ιατρικό Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Healthcare Digital marketing) αναφέρεται σε στρατηγικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο που εφαρμόζουν οι Γιατροί και άλλοι φορείς παροχής υγειονομικής περίθαλψης (ιατρικά κέντρα – νοσοκομεία, ασφαλιστές, προμηθευτές ιατρικού εξοπλισμού κ.α.} για να προσελκύσουν νέους ασθενείς και να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα των υπηρεσιών / προϊόντων τους.

Μέσα απο τα ευρήματα της έρευνας:

Θα αποκτήσεις μια συνολική εικόνα για τον κλάδο της υγείας και τις επιρροές της digital εποχής στην εύρεση και επιλογή γιατρών από τους ασθενείς. Επιπλέον θα βρεις πρακτικές συμβουλές για να κάνεις τη διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Συχνές Ερωτήσεις

Θα διατηρούμε πάντα τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή.
Σου ζητάμε τις πληροφορίες ως αντάλλαγμα για έναν πολύτιμο εταιρικό μας πόρο ώστε να (α) βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σου εξατομικεύοντας το website μας – Adsolutions – στις ανάγκες σoυ, (β) να σου στείλουμε πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σε ενδιαφέρουν μέσω email ή με άλλα μέσα, (γ) να σου στείλουμε περιεχόμενο μάρκετινγκ που πιστεύουμε ότι μπορεί να έχει αξία για εσένα. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για την πολιτική απορρήτου μας εδώ.
Ναι είναι!
Εμείς μοιραζόμαστε δωρεάν γνώση η οποία ελπίζουμε ότι θα σου φανεί χρήσιμη. Μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή μαζί μας στην περίπτωση που χρειαστείς βοήθεια με την online προβολή σου!

Κατέβασε την Έρευνα, Μάθε πως οι Ασθενείς Αναζητούν για Ιατρικές Υπηρεσίες και Εξυπηρέτησε Περισσότερους!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

© Copyright Χρυσός Οδηγός 2021. All rights reserved  

Scroll to Top

Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!