Digital Marketing για Ηλεκτρονικό Εμπόριο (ecommerce)

Ολοκληρωμένες Λύσεις Digital Προβολής για Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου (eShop)

0 %
Αύξηση online αγορών
0 +
Πελάτες στον κλάδο του ecommerce
0 +
Κατασκευασμένα eShops

Υπηρεσίες Digital Marketing για Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Το ηλεκτρονικό εμπόριο ήρθε για να μείνει! Όχι μόνο επειδή είναι αναγκαίο λόγω συνθηκών αλλά επειδή πραγματικά εξυπηρετεί τους καταναλωτές και προσφέρει μια γρήγορη και ασφαλής εμπειρία.  Η τεράστια αύξηση των online αγορών τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει αρκετούς επαγγελματίες της αγοράς να αναζητήσουν συνεργάτη προκειμένου να στήσουν τη δική τους online επιχείρηση. Θεωρούμε πως είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να μη χάσεις τους πελάτες σου online και να φροντίσεις να κερδίσεις ακόμη περισσότερους και γιατί όχι να επεκταθείς σε όλη την Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Αρκεί το ηλεκτρονικό σου κατάστημα να προωθηθεί με το σωστό τρόπο και να υπάρχει μια στρατηγική με σαφείς στόχους που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία του. 

Το Digital Marketing είναι πολύπλευρο και είναι πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις, για να ενδυναμώσεις την online προβολή της επιχείρησής σου. 

Βγες μπροστά από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας το e-shop σου στον μεγαλύτερο επαγγελματικό κατάλογο στην Ελλάδα.

Κατασκευή eShop

Με την κατασκευή ενός αποτελεσματικού eShop εξασφαλίζεις την πώληση των προϊόντων ή υπηρεσιών σου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Διαφήμιση eShop με Google, Social Media Ads & Programmatic

Διαφήμισε το eShop σου στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης και στα δημοφιλέστερα social media και κέρδισε νέους πελάτες.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή eShop

Αν χρειάζεσαι ένα πλήρως λειτουργικό και σχεδιαστικά μοντέρνο e-shop, η ομάδα μας είναι εκεί για να σε υποστηρίξει. Με εμπειρία ετών και έχοντας κατασκευάσει πάνω από 60 eShops τα τελευταία 3 χρόνια, εξασφαλίζουμε ότι οι ιστοσελίδες μας κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλές προδιαγραφές ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Μπες δυναμικά στο χώρο του ecommerce και κέρδισε πελάτες!

On-line Διαφήμιση

Αποτελεσματική Διαφήμιση του eShop σου!

Από διαφήμιση στο Facebook και στο Instgram μέχρι τη μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης όπως η Google, φροντίζουμε ώστε το e-shop σου να βρίσκεται εκεί που ψάχνουν οι υποψήφιοι πελάτες σου.
Με την εμπειρία άνω των 200 διαφημιστικών λογαριασμών σε eShops, είμαστε δίπλα σου για να σχεδιάσουμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης  και ανάπτυξής του!

Υπηρεσίες Digital Marketing για eShop

On-line Διαφήμιση

Αύξησε τις Πωλήσεις σου με Διαφημίσεις Criteo!

Η πλατφόρμα της Criteo αποτελεί μια νέα προσέγγιση στην ψηφιακή διαφήμιση που συνδυάζει τα δεδομένα από επιτυχημένες online αγορές και τη τεχνητή νοημοσύνη για να στοχεύει δυνητικούς καταναλωτές καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγοραστικού τους ταξιδιού. Με απώτερο σκοπό να σε βοηθήσει να επιτεύξεις τους δικούς σου εμπορικούς στόχους (π.χ. πωλήσεις, έσοδα, δυνητικούς πελάτες).

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ XO.GR

Η Νο1 μηχανή αναζήτησης Επιχειρήσεων στην Ελλάδα!

Δημιούργησε ένα μίνι-site μέσα στο xo.gr και επωφελήσου από τα 6,5+ εκατομμύρια επισκέψεις που οδηγούμε μηνιαίως στις καταχωρίσεις μας. Από το κείμενο μέχρι τις φωτογραφίες, από τα προϊόντα γεωγραφικής κάλυψης μέχρι τα banners, βγες μπροστά από τους τοπικούς ανταγωνιστές με στόχο να μετατρέψεις τον απλό επισκέπτη σε ικανοποιημένο πελάτη!

Μας Εμπιστεύτηκαν

digital marketing ecommerce nespo logo

Nespo.gr

Διαφήμιση στη Google και στα Social Media

digital marketing ecommerce timetotime logo

Time to Time

Κατασκευή e-shop

digital marketing ecommerce kaizershop logo

Kaizershop.gr

Διαφήμιση στη Google και στα Social Media

digital marketing ecommerce market4u logo

market4u.gr

Κατασκευή e-shop

Αναβάθμισε την Online Παρουσία σου και Κέρδισε Νέους Πελάτες!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου,
για να συζητήσετε τις ανάγκες της Επιχείρησής σου

  Νομός: *

  Μάθετε περισσότερα για τη πολιτική απορρήτου εδώ


  Scroll to Top

  Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
  Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

  6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
  Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!