Διαφήμιση με Yandex Ads και Baidu Ads

Δεν σε χωράει ο τόπος και βλέπεις ευκαιρίες εκτός Ελλάδας; Διαφημίσου αποτελεσματικά σε Κίνα & Ρωσία και κυνήγησε πελάτες μέσω Yandex Ads και Baidu Ads.

Διαφήμιση στη Ρωσία με Yandex Ads

Με μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο του 65% και κοινό που ξεπερνά τα 270 εκατομμύρια, η Yandex είναι σήμερα η πιο δημοφιλής ρωσική μηχανή αναζήτησης.

Η εξειδικευμένη ομάδα του Χρυσού Οδηγού αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου το στήσιμο και τη διαχείριση της διαφημιστικής καμπάνιας σου, χρησιμοποιώντας τους πιο δημοφιλείς τρόπους αναζήτησης της επαγγελματικής σου κατηγορίας στη Ρωσία και στοχεύοντας στο δυνητικό πελατολόγιο που σε ενδιαφέρει.

Το όχημά σου για την κατάκτηση της ρωσικής αγοράς!

Πρόσβαση στην τεράστια ρωσική αγορά

Οι ενεργοί χρήστες του internet στη Ρωσία ξεπερνούν τα 77 εκατομμύρια, προσφέροντας μεγάλες δυνατότητες επέκτασης των δραστηριοτήτων σου.

Έμφαση στον τουρισμό

Ο τουρισμός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής κλάδος στις αναζητήσεις της Yandex, καθιστώντας την καμπάνια ιδανικό τρόπο προσέλκυσης επισκεπτών.

Προώθηση των εξαγωγών

Η αξία των ελληνικών εξαγωγών στη Ρωσία το 2018 άγγιξε τα 230 εκατ. €, αριθμός ενδεικτικός του αυξημένου ενδιαφέροντος για τα ελληνικά προϊόντα & υπηρεσίες.

Διαφημίσου αποτελεσματικά σε Κίνα και Ρωσία!

Διαφήμιση στην Κίνα με Baidu Ads!​

Η προβολή στην Baidu, τη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στην Κίνα, αποτελεί το μοναδικό κανάλι επικοινωνίας των ελληνικών επιχειρήσεων με την κινεζική αγορά. Η Κίνα διαθέτει τον μεγαλύτερο διαδικτυακό πληθυσμό στον πλανήτη, με 564 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Μάλιστα, ο αριθμός αυτός παρουσιάζει σταθερά αυξητικές τάσεις, καθώς μέχρι σήμερα, μόνο το 42% του συνολικού κινεζικού πληθυσμού είναι online.

H συνεργασία Με το Χρυσό Οδηγό εξασφαλίζει στην επιχείρησή σου αποκλειστική πρόσβαση με προνομιακούς όρους στην κινεζική αγορά. 

Το «κλειδί» για να ανοίξεις την κινεζική αγορά!

Μονόδρομος προς την κινεζική αγορά

Η Baidu χρησιμοποιείται πάνω από το 90% του κινεζικού διαδικτυακού πληθυσμού και αποτελεί το μοναδικό τρόπο προσέλκυσης Κινέζων πελατών.

Δημοφιλείς κατηγορίες

Οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, τις εξαγωγές & το real estate αποτελούν πόλο έλξης για τους Κινέζους χρήστες.

Υποστήριξη όλων των διαδικασιών

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχουμε σε καλύπτουν στα πάντα, από τη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού έως τη μετάφραση.

Συχνές Ερωτήσεις

Η Ρωσία είναι μια τεράστια χώρα με πληθυσμό που ξεπερνά τα 143 εκατομμύρια. Ο αριθμός των ενεργών χρηστών του internet εκτιμάται στα περίπου 80 εκατομμύρια και αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους στην Ευρώπη.

Στο Χρυσό Οδηγό, έχοντας διαχειριστεί πάνω από 60 διαφημιστικούς λογαριασμούς στην Yandex, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σε κατευθύνουμε σωστά, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί την κατάλληλη στρατηγική διαφήμισης για την προώθηση της επιχείρησής σου στη Ρωσία.  Διατηρούμε άμεση επικοινωνία και διαρκή συνεργασία με τη Yandex και τους εξειδικευμένους ανθρώπους της, γι’ αυτό και γνωρίζουμε τι χρειάζεται μια επιτυχημένη καμπάνια. Εξειδικευμένοι account managers της Yandex μεταφράζουν Διαφημιστικά Κείμενα και λέξεις κλειδιά στα ρωσικά και δημιουργούν την αντίστοιχη δομή του λογαριασμού για μια απόλυτα αποδοτική διαφημιστική καμπάνια στη Ρωσία. 

H Baidu (και όχι η GOOGLE!) είναι η κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης στην Κίνα με διείσδυση της τάξης πάνω από 90% σε μια αγορά με πάνω από 500 εκ. χρήστες Internet και σε μια χώρα στην οποία η χρήση του διαδικτύου αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς.

Το online περιβάλλον της Κίνας παρουσιάζει ορισμένες ιδιαιτερότητες, καθώς το κράτος εφαρμόζει περιορισμούς ως προς το ποια websites εμφανίζονται στους χρήστες. Συγκεκριμένα, το Εθνικό Τείχος Προστασίας (Great Firewall of China) αποτρέπει την εμφάνιση των ιστοσελίδων που δεν συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές περιεχομένου που θέτει η κινεζική κυβέρνηση.

Επιπλέον, για τη διαφήμιση στην Baidu απαιτείται η αποστολή συγκεκριμένων νομικών εγγράφων της επιχείρησης όπου φροντίζουμε σαν Χρυσός Οδηγός να σε καθοδηγήσουμε να τα συγκεντώσεις.

Για την αποτελεσματική προβολή της εταιρίας σου προτείνεται η μετάφραση του website σου στην αντίστοιχη γλώσσα της αγοράς που απευθύνεσαι. Ο Κινέζος χρήστης θέλει να έχει μια συνολικά και όχι μερικά σωστή εμπειρία. Μην ξεχνάς πως αν κάποιος δει μια διαφήμιση πχ, στα Κινεζικά, περιμένει η πληροφορία που θα πάρει όταν επισκεφθεί τη διαφημιζόμενη ιστοσελίδα να είναι και αυτή στα Κινεζικά και όχι στα Αγγλικά για παράδειγμα.

Αν το website σου δεν είναι μεταφρασμένο τότε δεν θα μπορέσεις να τρέξεις διαφήμιση στην Κίνα καθώς είναι μία από τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις.

Scroll to Top

Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!