Το Αλφαβητάρι των Digital Services Facebook

Το Αλφαβητάρι των Digital Services [Infographic]: Facebook

Η ενημέρωσή σου για θέματα που αφορούν στη digital προβολή σου και για τα Digital Trends, προφανώς, προϋποθέτει το να είσαι εξοικειωμένος με βασικούς όρους του Digital Marketing.

Για την εξοικείωσή σου αυτή, μπορείς να συμβουλευθείς το γλωσσάρι των Digital Services που ακολουθεί. Το γλωσσάρι αναφέρεται, συνοπτικά, σε βασική ορολογία που χρησιμοποιούμε στα άρθρα μας και χωρίζεται στις εξής κατηγορίες: Website, PPC, Facebook, Email marketing.

Χρήσιμο θα ήταν, βέβαια, να συμβουλευθείς όλες τις κατηγορίες, για μια ολοκληρωμένη εικόνα της βασικής ορολογίας του Digital Marketing.

Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα δούμε τους βασικούς όρους της κατηγορίας του Facebook.

Digital Services: Facebook

 

facebook_terms_infographic

Μπορείς να δεις περισσότερα Digital Services Glossaries:

Επικοινώνησε με ένα Σύμβουλο του Χρυσού Οδηγού, για να μάθεις πώς μπορεί να αξιοποιηθούν τα παραπάνω εργαλεία, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο.

Προσέλκυσε πελάτες μέσω Facebook Ads - Facebook Ads Promotion

Η Έλενα είναι Marketing Supervisor στο Χρυσό Οδηγό, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing. Λατρεύει τη στρατηγική, τις εμπεριστατωμένες έρευνες και τις θεμελιωμένες απόψεις. Εργάζεται στο χώρο της επικοινωνίας πάνω από 15 χρόνια, έχοντας διαχειριστεί πολλά και διαφορετικά multitasking offline & online projects, αποκομίζοντας μία σφαιρική εμπειρία & τεχνογνωσία για κάθε είδους διαφημιστική ενέργεια.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ

της επιχείρησής σου 

3,8 Εκατομμύρια Επισκέπτες

κάθε μήνα αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σου!