Το Αλφαβητάρι των Digital Services E-mail Marketing

Το Αλφαβητάρι των Digital Services [Infographic]: Email Marketing

Η ανάγκη για εξοικείωση με τους βασικούς digital όρους είναι σημαντική, αν θέλεις να ενημερώνεσαι, διαρκώς, για τα digital trends και για όλα τα θέματα που αφορούν στη digital προβολή σου.

Για το λόγο αυτό, παραθέτουμε στη συνέχεια ένα συνοπτικό γλωσσάρι με τους βασικότερους όρους των θεμάτων στα οποία, συνήθως, αναφέρονται τα άρθρα μας, χωρισμένο στις εξής κατηγορίες: Website, PPC, Facebook, Email marketing.

Αρκετοί όροι που υπάρχουν σε μία ενότητα μπορεί να είναι χρήσιμοι και για μία άλλη, γι’ αυτό συνιστούμε να ανατρέξεις σε όλες τις κατηγορίες.

Ας δούμε τους βασικούς όρους του Email Marketing.

Digital Services : Email Marketing

 

infographic_email_marketing

Ρίξε μια ματιά σε περισσότερα Digital Services Glossaries:

Επικοινώνησε με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο και μάθε πώς ο Χρυσός Οδηγός αξιοποιεί τα παραπάνω εργαλεία για να βελτιώσει την εικόνα της επιχείρησής σου διαδίκτυο.

Πρόβαλλε την επιχείρησή σου στο xo.gr

Η Έλενα είναι Marketing Supervisor στο Χρυσό Οδηγό, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing. Λατρεύει τη στρατηγική, τις εμπεριστατωμένες έρευνες και τις θεμελιωμένες απόψεις. Εργάζεται στο χώρο της επικοινωνίας πάνω από 15 χρόνια, έχοντας διαχειριστεί πολλά και διαφορετικά multitasking offline & online projects, αποκομίζοντας μία σφαιρική εμπειρία & τεχνογνωσία για κάθε είδους διαφημιστική ενέργεια.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ

της επιχείρησής σου 

3,8 Εκατομμύρια Επισκέπτες

κάθε μήνα αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σου!