Ένδυση

Digital Marketing Λύσεις για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

/Ένδυση

Η συνεργασία μας με τον Χρυσό Οδηγό χαρακτηρίζεται από  επαγγελματική αντιμετώπιση, εξατομικευμένη προσέγγιση των εταιρικών αναγκών μας και αμεσότητα στην επικοινωνία. Οι παράγοντες αυτοί καθιστούν την συνεργασία μας απολύτως πετυχημένη και την ομάδα του Χ.Ο πολύτιμο συνεργάτη.

Μέσα από την συνεργασία μας με το Χρυσό Οδηγό, το e-shop μας αύξησε κατακόρυφα την επισκεψιμότητα του και με το στοχευμένο κλικ αυξήσαμε τις πωλήσεις. Η άψογη συνεργασία και αμεσότητα με τους συνεργάτες μας στο ΧΟ μας βοήθησε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την επιχείρηση μας και να ενισχύσουμε την εικόνα του brand μας.

Στην συνεργασία μας με τον Χρυσό Οδηγό όσων αφορά την διαφημιστική μας καμπάνια στο Google Adwords εκτιμήσαμε την αμεσότητα που βρήκαμε σε κάθε μας αίτημα, διαπιστώσαμε αύξηση στις πωλήσεις μας και αναμφίβολα τους θεωρούμε στρατηγικούς συνεργάτες μας από εδώ και πέρα.

dur logo

Οι συνεργάτες από το Χρυσό Οδηγό μας καθοδήγησαν σχετικά με τις digital επιλογές προβολής μας και σχεδίασαν τις πιο αποδοτικές καμπάνιες που έχουμε τρέξει ως τώρα. Είναι δίπλα μας για κάθε ανάγκη και από κοινού αναπροσαρμόζουμε τους στόχους,

Θεόδωρος Ν. Δούρος

Διευθύνων σύμβουλος

Δούρος Α.Ε.

Μάθε πως να αναπτύξεις αποτελεσματικά την επιχείρησή σου!Θέλω να Μάθω για:

 


Μάθετε περισσότερα για τη πολιτική απορρήτου εδώ

 ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ

της επιχείρησής σου 

3,8 Εκατομμύρια Επισκέπτες

κάθε μήνα αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σου!