Ο Χρυσός Οδηγός το 2018, μια Δυναμική Χρονιά!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Πινακας Περιεχομενων

Καθώς όλοι στο Χρυσό Οδηγό λέμε… byebye στο 2018, σκεφτήκαμε να κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει.

Μια χρονιά στην οποία κάναμε σταθερά και μεγάλα βήματα προς τα μπροστά!

Διάβασε, παρακάτω, μια περίληψη του 2018 από τον κόσμο του Χρυσού Οδηγού και βρες τα τελευταία στοιχεία για την πορεία της εταιρείας μας, τις μεγάλες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαμε και τα 10 + 1 καλύτερα άρθρα που δημοσιεύθηκαν στο blog μας.

Ο Χρυσός Οδηγός το 2018!

Τα Νούμερα που Δίνουν μια Διαφορετική Οπτική!

Στο Χρυσό Οδηγό αφήνουμε το 2018 έχοντας καταφέρει, όλοι μαζί, όλα αυτά τα «γεμάτα» νούμερα:

 • Έχοντας λάβει πάνω από 7,2 εκατομμύρια επισκέψεις κατά μ.ο. κάθε μήνα, το xo.gr αποτελεί, πλέον, μια σύγχρονη πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών και επιχειρήσεων ποικίλων υπηρεσιών!

Ο Χρυσός Οδηγός με την πλατφόρμα του, το xo.gr, αποτελεί ένα κομβικό σημείο του ελληνικού διαδικτύου και των τοπικών αναζητήσεων.

 • Έχοντας καταχωρισμένα πάνω από 800.000+ Business Listings στην πλατφόρμα μας, βοηθάμε τους χρήστες του ελληνικού διαδικτύου να βρουν τις ελληνικές επιχειρήσεις πιο εύκολα από ποτέ!
 • Έχοντας δημιουργήσει πάνω από 2950 καμπάνιες στη Google, το 2018, φέραμε τις επιχειρήσεις των πελατών μας σε απόσταση ενός κλικ από τους χρήστες που έψαχναν για τα προϊόντα & τις υπηρεσίες αυτών των επιχειρήσεων, την κατάλληλη στιγμή!
 • Έχοντας δημιουργήσει πάνω από 854 καμπάνιες στο Facebook, το 2018, φέραμε τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα των πελατών μας μπροστά στο feed των δικών τους πελατών, στρατηγικά και στοχευμένα.
 • Έχοντας κατασκευάσει 1024 websites, το 2018, με βάση τις βέλτιστες πρακτικές SEO, φέραμε τα διαδικτυακά σπίτια των πελατών μας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google!
 • Έχοντας κατασκευάσει 54 e-shops, το 2018, φέραμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των πελατών μας σε απόσταση ενός κλικ από το καλάθι των δικών τους πελατών!

Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις, Συνέδρια και Βραβεία

Στο Χρυσό Οδηγό δηλώσαμε παρών το 2018 σε σημαντικά και event του κλάδου μας.

 • Συμμετείχαμε στο Performance Now Greece, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2018, από τη Google. Κεντρικό θέμα του συγκεκριμένου event ήταν η συνεισφορά του machine learning στο performance marketing, τόσο σε επίπεδο Google Ads & Google Analytics, όσο και στη γενικότερη βελτιστοποίηση της online παρουσίας ενός brand.
 • Παρακολουθήσαμε το 3Ο Microsoft Summit, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου 2018, από τη Microsoft. Ως βασικό θέμα του event ήταν η ανάδειξη του γεγονότος ότι με την τεχνολογία μπορούμε να υποστηρίξουμε χώρες, οργανισμούς και πολίτες.
 • Ήμασταν επίσημος χορηγός του the Mindspark, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, στη Θεσσαλονίκη. Το the Mindspark είναι ένα event για το Μάρκετινγκ, τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη.

Ο κος Ράπτης, CEO του Χρυσού Οδηγού, μίλησε στην εκπομπή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, στο ραδιοφωνικό σταθμό “Πρακτορείο FM 104,9”, για τη συμμετοχή του Χρυσού Οδηγού στην 83η ΔΕΘ, ως επίσημος χορηγός του TheMindspark.

 • Ήμασταν παρόντες στο 26ο ALBA Career Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, από το πανεπιστήμιο ALBA. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα στους τελειόφοιτους να έρθουν σε επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο.
 • Ο Χρυσός Οδηγός, στηρίζοντας το σύγχρονο επαγγελματία, διοργάνωσε στη Δράμα, στις 14 Νοεμβρίου 2018, ένα εκπαιδευτικό event για το Digital Marketing, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Hydrama Grand Hotel. Έμπειρα στελέχη του χώρου έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις βασικές αρχές του Digital Marketing και για τα σημαντικότερα βήματα βελτιστοποίησης ενός website στις μηχανές αναζήτησης, καθώς και να εξοικειωθούν με νέα εργαλεία και digital πρακτικές σχετικά με την αξιολόγηση των πωλήσεων και τη γενικότερη δραστηριότητα του website τους.

Το Star Βορείου Ελλάδος κάλυψε τηλεοπτικά το Digital Marketing Event που πραγματοποιήθηκε στη Δράμα, στις 14 Νοεμβρίου 2018.

 • Ήμασταν παρόντες στο Ημέρες Καριέρας 2018, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2018, από το πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ο Χρυσός Οδηγός, κοντά στα νέα ταλέντα, συμμετείχε στη διοργάνωση του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με στόχο την αναζήτηση και αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού από τα νέα παιδιά που τελειώνουν το Πανεπιστήμιο και βγαίνουν στην αγορά εργασίας!
 • Ήμασταν χορηγοί επικοινωνίας στο Digital Strategy στον Κλάδο Εστίασης & Food-to-Go, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2018, από την eSkills Center by Convert Group. Πάνω από 20 κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου μίλησαν για την κερδοφόρο ανάπτυξη κάθε επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον κλάδο εστίασης
 • Ήμασταν παρόντες στο YouTube Pulse 2018, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2018, από τη Google. Πρόκειται για μια εκδήλωση που είχε ως επίκεντρο το YouTube και το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί, στο έπακρο, η συγκεκριμένη πλατφόρμα από τους διαφημιστές.

Συνεχίζοντας το blog του Χρυσού Οδηγού…

45 Blog Posts Μετά, 45 Διαφορετικές «Ιστορίες»  

Η ομάδα μας προσέφερε τις υπηρεσίες της και στο blog του Χρυσού Οδηγού, δημιουργώντας πλούσιο & ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Οι επισκέπτες του blog μας αναγνώρισαν την ποιότητα του περιεχομένου του, κάτι που φαίνεται και από το +26% στο Overall Traffic του blog μας, σε σχέση με πέρυσι.

Επίσης ένας «διάσημος» επισκέπτης του blog μας, που ακούει στο όνομα Google, αναγνώρισε αυτήν την προσπάθειά μας…Με +141% αύξηση ???? στο Organic Traffic του blog σε σχέση με πέρυσι, η Google αναγνωρίζει το περιεχόμενό του ως ένα ποιοτικό σταθμό στο ελληνικό διαδίκτυο!

Στο blog του Χρυσού Οδηγού μπορείς να βρεις Tips, Οδηγούς & Best Practices για την  αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο.

Εάν έχεις χάσει μερικά από τα άρθρα μας, μην αγχώνεσαι!

Διάβασε, παρακάτω, τη λίστα με τα δημοφιλέστερα 10 + 1 άρθρα του 2018.

(Ξέρεις ότι μπορείς να εγγραφείς στο newsletter μας, ναι; ????)

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις

Χρήσιμα Τips & Νέα για το Digital Marketing
κάθε εβδομάδα!

Top 10 + 1 Δημοφιλέστερα Άρθρα για το 2018

11. 7 Digital Marketing Tips για την Εκπαίδευση

10. Πώς να Προωθήσεις την Επιχείρησή σου με μια Online Καταχώριση

9. Πώς να Βελτιώσεις το Quality Score στο Google AdWords

8. 6 Tips για να Διαχειριστείς τα Αρνητικά Σχόλια στο Facebook Page σου

7. Google AdWords Bidding Strategies: Ένας Πλήρης Οδηγός

6. 7 Social Media Tips για Γιατρούς

5. Facebook Insights: Ένας Πλήρης Οδηγός [Infographic]

4. 5 E-mail Marketing Tips για την Επιχείρησή σου

3. 14 Google Analytics Terms που Πρέπει να Γνωρίζεις [Infographic]

2. Θέσε τα Κατάλληλα Goals στα Google Analytics

1. Τι Είναι το Mobile-First Indexing και Πώς να Προετοιμαστείς

Keep reading our blog! Ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Bye-Bye 2018!

Μαζί με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, κοιτάζουμε αισιόδοξα μπροστά και κάθε βήμα μάς φέρνει πιο κοντά στους στόχους μας-στόχους των πελατών μας…

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του Χρυσού Οδηγού μπορούν να σε καθοδηγήσουν σωστά, εξετάζοντας, αναλύοντας και προτείνοντάς σου εξειδικευμένες λύσεις, με βάση τις επιχειρηματικές σου ανάγκες.

Έλα και εσύ, σήμερα, στην οικογένεια του Χρυσού Οδηγού και πάμε να πορευτούμε, μαζί, στο 2019.

Το 2019 συνεχίζουμε σταθερά, δυναμικά και σίγουρα!

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στο xo.gr

Μίλησε με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Διαφήμισης
και μάθε πώς μπορείς να προβληθείς στο xo.gr,
για να προσελκύεις περισσότερους πελάτες!

Μίλησε με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Διαφήμισης και μάθε πώς μπορείς να προβληθείς στο xo.gr, για να προσελκύεις περισσότερους πελάτες!


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Σχετικά Άρθρα:

Scroll to Top

Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!