xrysos odigos etairika nea 2019

Χρυσός Οδηγός το 2019: Mία (ακόμη) χρονιά που μας δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης!

Άτιμο πράγμα ο χρόνος. Έρχεται και φεύγει πριν το καταλάβεις καν. Κλείνεις τα μάτια σου την Πρωτοχρονιά και μέχρι να τα ανοίξεις, έρχεται το νέο έτος. Στο μεσοδιάστημα, η εναλλαγή των συναισθημάτων δίνει γεύση στη ζωή μας.

Η ουσία είναι ότι τα  συναισθήματά μας είναι η κινητήρια δύναμη για να συνεχίζουμε προς τα εμπρός.

Το συναίσθημα της επίτευξης, το συναίσθημα ότι έχεις πετύχει κάτι μετά από πολύ δουλειά, ως μέρος μίας ομάδας, είναι το κίνητρο για εμάς, εδώ στο Χρυσό Οδηγό.

Αυτό μπορούμε να πούμε ότι μας έμεινε από τη χρονιά που μας πέρασε.

Δες παρακάτω, μια ανασκόπηση του 2019, πώς εργαστήκαμε για σας και εσείς μας το αναγνωρίσατε!

Ο Χρυσός Οδηγός το 2019!

Τα Νούμερα που Δείχνουν την Αναγνώρισή σας!

 

Στο Χρυσό Οδηγό αφήνουμε το 2019, έχοντας καταφέρει με τη δική σας προτίμηση και υποστήριξη, τα ακόλουθα πολλά υποσχόμενα νούμερα:

 • Με καταχωρισμένα πάνω από 800.000+ BusinessListings,
  το xo.gr αποτελεί, πλέον, μια σύγχρονη πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών και επιχειρήσεων ποικίλων υπηρεσιών, όπου οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να βρουν τις ελληνικές και μη επιχειρήσεις πιο εύκολα από ποτέ!
 • Έχοντας διαχειριστεί πάνω από 495 λογαριασμούς Google Ads, το 2019, φέραμε στους πελάτες τα αναμενόμενα αποτελέσματα για την επιχείρησή τους! Αυτό φαίνεται από την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη δουλειά μας αυξάνοντας τη συνολική τους Διαφημιστική Δαπάνη στην Google σε ποσοστό +26%.
 • Αντίστοιχα για το Facebook, σε πάνω από 154 λογαριασμούς, το 2019, πετύχαμε εμφανή και θετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Γεγονός που τους οδήγησε να αυξήσουν το σύνολο των χρημάτων που επενδύουν για διαφήμισή τους στο Facebook κατά +38%
 • Έχοντας περισσότερα από 2419 ενεργά websites, το 2019, με βάση τις βέλτιστες πρακτικές SEO, φέραμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των πελατών μας σε απόσταση ενός κλικ από τους πελάτες τους.

 

Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις, Συνέδρια και Βραβεία

 

Το 2019, στο Χρυσό Οδηγό διοργανώσαμε αλλά και δηλώσαμε το παρόν σε σημαντικά event του κλάδου μας.

 • Ο Χρυσός Οδηγός, στηρίζοντας το σύγχρονο επαγγελματία, διοργάνωσε στις 20 Μάρτιου ένα εκπαιδευτικό event για το Digital Marketing, στην Αλεξανδρούπολη. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους που μπορεί μία επιχείρηση να παρουσιάσει και να προωθήσει τον εαυτό της στο Ίντερνετ καθώς και για το πώς μπορούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητα στο website τους. Επιπλέον, έγινε εκτενής ενημέρωση για θέματα που αφορούν στο GDPR.
 • Παρακολουθήσαμε στις 2 Απριλίου το Workshop της Google που αφορούσε στο Smart Bidding & Smart Creatives .
 • Η προσφορά του Χρυσού Οδηγού στην προβολή και διαφήμιση Ελλήνων επιχειρηματιών είχε ως αποτέλεσμα τη βράβευσή του κατά τη διάρκεια του 14ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομίας & Ανάπτυξης στις 6 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη

Ο κος Ράπτης, CEO του Χρυσού Οδηγού, παραλαμβάνει το βραβείο και κάνει δηλώσεις.

 • Παρουσιάσαμε στις 9 Μαΐου τον ετήσιο έντυπο κατάλογο επιχειρήσεων στη Ρόδο.
 • Στις 5 Ιουνίου συμμετείχαμε στα Peak Performance Marketing Awards 2019.
 • Στις 14 Ιουνίου συμμετείχαμε στο συνέδριο “Groin Pain in Football”, ένα διεθνές ιατρικό συνέδριο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των τραυματισμών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο!
 • Παρακολουθήσαμε στις 4 Σεπτεμβρίου το Workshop ‘‘Google Retail Academy’’ που αφορούσε τα Google shopping Ads.
 • Στις 6 Νοεμβρίου ήμασταν παρόντες στις Ημέρες Σταδιοδρομίας που διοργανώνει το Career Office του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ο Χρυσός Οδηγός, τάσσεται κατά του ελληνικού brain drain, πιστεύει στα νέα ταλέντα και το αποδεικνύει με πράξεις!

 

Μια νέα ψηφιακή εφαρμογή για ιατρούς προστίθεται στις υπηρεσίες μας!

 

Στις 6 Απριλίου, ο κος Α. Ράπτης Διευθύνων Σύμβουλος του Χρυσού Οδηγού, στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη, παρουσιάζει τη νέα καινοτόμο ψηφιακή εφαρμογή του Χρυσού Οδηγού για ιατρούς, το Doc Assist.

 

Συνεχίζοντας το blog του Χρυσού Οδηγού…

 

Η «εκπαιδευτική μας» δράση δεν περιορίστηκε μόνο σε events και εκδηλώσεις.

Η ομάδα μας προσέφερε χρήσιμα tips, οδηγούς, βέλτιστες πρακτικές, infographics, trends & νέα σχετικά με το digital marketing μέσα από το blog του Χρυσού Οδηγού, δημιουργώντας πλούσιο & ενδιαφέρον περιεχόμενο για την  αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο.

Οι επισκέπτες του blog μας αναγνώρισαν την ποιότητα του περιεχομένου του, κάτι που φαίνεται και από το +31% στο Overall Traffic του blog μας, σε σχέση με πέρυσι.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Την ίδια τιμή μάς έκανε και η Google, αναγνωρίζοντας αυτήν την προσπάθειά μας…Με +20% αύξηση στο Organic Traffic του blog σε σχέση με πέρυσι, η Google αναγνωρίζει το περιεχόμενό του ως ένα ποιοτικό σταθμό στο ελληνικό διαδίκτυο!

Διάβασε, παρακάτω, τη λίστα με τα δημοφιλέστερα 10 + 1 άρθρα του 2019.

Μπορείς να εγγραφείς στο newsletter μας και να μην χάσεις κανένα, ποτέ ξανα!

Tips για Digital Marketing στο Email σου
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις κάθε εβδομάδα Tips & Χρήσιμα Άρθρα για το Digital Marketing!

Top 10 + 1 Δημοφιλέστερα Άρθρα για το 2019

 

11. 10 SEO Πρακτικές που δεν Εφαρμόζεις Σωστά

10. Πώς να Ελέγξεις το Page Speed του Website σου και Γιατί

9. 12+1 Google Algorithm Updates που Πρέπει να Γνωρίζεις

8. 5 + 1 Λάθη που Επηρεάζουν την Κερδοφορία του E-Shop σου

7. Διαφήμιση στο Facebook: Ένας πλήρης οδηγός Facebook Ads Types

6. H Google Καταργεί τη Μέση Θέση (average position) στα Ads

5. 5 Λόγοι για να Κάνεις Redesign στo Website σου

4. 10+1 Μύθοι για τα Google Ads που Ίσως Πρέπει να Ξεχάσεις

3. Τι είναι το Facebook Campaign Budget Optimization (CBO) που ήρθε για να μείνει

2. 5 + 1 Λόγοι για να Αναθέσεις την Digital Στρατηγική σου σε Digital Agency

1. Facebook Ads vs Google Ads: Ποια να Επιλέξεις και Γιατί

Keep reading our blog! Ευχαριστούμε για τη στήριξη!

 

2019… The End!

 

Μαζί με τους συνεργάτες, τους πελάτες μας και την δική σας προτίμηση, είμαστε μαζί για 49 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζουμε να κοιτάζουμε μπροστά, ώστε κάθε βήμα να μας φέρνει πιο κοντά στους στόχους μας και στόχους σας… Με λίγα λόγια, στην από κοινού επιτυχία μας!

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του Χρυσού Οδηγού μπορούν να σε καθοδηγήσουν σωστά, εξετάζοντας, αναλύοντας και προτείνοντάς σου εξειδικευμένες λύσεις, με βάση τις επιχειρηματικές σου ανάγκες.

Έλα και εσύ, σήμερα, στην οικογένεια του Χρυσού Οδηγού και πάμε να πορευτούμε, μαζί, στο 2020.

Το 2020 συνεχίζουμε σταθερά, δυναμικά και σίγουρα!

 

Αναβάθμισε την Online Παρουσία σου

Ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος Διαφήμισης
θα αναλύσει τις ανάγκες σου και να προτείνει την κατάλληλη Στρατηγική Προώθησης
για την Επιχείρησή σου.

Ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος Διαφήμισης θα αναλύσει τις ανάγκες σου και να προτείνει την κατάλληλη Στρατηγική Προώθησης για την Επιχείρησή σου.

Ο Γιώργος είναι Pre Sales Coordinator, στο τμήμα marketing του Χρυσού Οδηγού. Ο ρόλος του είναι να σχεδιάζει και να αξιολογεί την digital στρατηγική του εκάστοτε πελάτη, με στόχο να παρέχει βέλτιστες λύσεις, μέσω της δημιουργίας εξατομικευμένων προτάσεων για καμπάνιες PPC (pay-per-clicκ), websites & προϊόντων του xo.gr. Θεωρεί ότι όλα ξεκινούν από ένα καλό website και καταλήγουν σε μια καλοστημένη digital προωθητική ενέργεια, αν θέλουμε να έχουμε μια σωστή διαδικτυακή παρουσία.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ

της επιχείρησής σου 

3,8 Εκατομμύρια Επισκέπτες

κάθε μήνα αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σου!