Δωρεάν Αξιολόγηση του Website σου!

Συμπλήρωσε το στοιχεία του Website σου και θα σου στείλουμε ένα αναλυτικό έλεγχο στο email σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

  Μάθετε περισσότερα για τη πολιτική απορρήτου εδώ

  Αξιολόγηση σε 4 σημεία!

  Στο email σου θα λάβεις αναλυτικό, πλήρη έλεγχο του website σου καθώς και συμβουλές για το πως θα το βελτιώσεις, για τις 4 παρακάτω βασικές κατηγορίες.

  Ταχύτητα​

  H βελτιστοποίηση του χρόνου απόκρισης της ιστοσελίδας σου όχι μόνο θα ενισχύσει το SEO σου (επομένως και την κατάταξή σου στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google), αλλά θα βοηθήσει και την εμπειρία του χρήστη της σελίδας σου.

  Φιλικό σε κινητές Συσκευές

  Οι χρήστες του διαδικτύου, δηλαδή οι δυνητικοί και υφιστάμενοι πελάτες σου, χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για να ψάξουν πληροφορίες, προϊόντα και υπηρεσίες περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αν δεν έχεις βελτιστοποιήσει την ιστοσελίδα σου για κινητά τότε δε μπορείς να τους προσφέρεις την εμπειρία που αναμένουν.

  Φιλικό στo Χρήστη

  Παράγοντες όπως η δομή του περιεχομένου σου, η πλοήγηση και η διαδικασία που χρειάζεται κάποιος για να γίνει πελάτης σου, επηρεάζουν άμεσα την συνολική εμπειρία χρήσης που προσφέρει το website σου και τελικά την αποδοτικότητα του.

  SEO Σελίδας

  Με το σωστό SEO έρχεσαι να βοηθήσεις τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενο και το αντικείμενο της κάθε σελίδας του site σου. Έτσι, έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστούν στα αποτελέσματα αναζήτησης οι σελίδες αυτές, σε όσους αναζητούν σχετικές έννοιες.

  Προβληματίζεσαι με την απόδοση του Website σου;

  Μήπως ήρθε η ώρα να το αλλάξεις με ένα νέο, σύγχρονο και γρήγορο;

  Scroll to Top

  Δοκίμασε τη Δύναμη του xo.gr
  Καταχώρισε Δωρεάν την Επιχείρησή σου!

  6,5 Εκατομμύρια Επισκέψεις
  Κάθε Μήνα Αναζητούν Επιχειρήσεις σαν τη Δική σου!